Blake Lively kiakadt azokra, akik csodálják a nők szülés utáni testét

Forrás: InterCom -
színésznő szülés Blake Lively
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Blake Lively már egy gyermek édesanyja, ráadásul útban van a második gyerek is, így nem csoda, hogy nem hagyja szó nélkül, ha folyton folyvást a nők szülés utáni alakját boncolgatja a világ.

"Nem örülök neki, hogy ekkora körítés van a szülés utáni női test körül. Nem arról van szó, hogy ne lenne gyönyörű, csak épp szerintem így elvész a lényeg. Ezek a nők életük legnagyobb tettét vitték véghez: életet adtak egy másik emberi lénynek! Nos, ezt kellene igazán ünnepelni!" - fogalmazta meg véleményét Blake, aki arról is mesélt, hogy milyen volt 8 hónappal a szülés után részt venni a legújabb filmje, A zátony forgatásán.

Blake Lively A zátony című filmben Forrás: InterCom

A színésznő elmondta, hogy nagyon nehéz volt, sőt, egyenesen fizikai kihívásnak nevezte a forgatást, mivel hosszú órákat kellett a vízben töltenie, elvégre egy cápás filmről van szó, de a visszajelzések alapján úgy tűnik, hogy a színésznő könnyen vette az akadályokat, hiszen remek teljesítményt nyújtott - számolt be a Daily Mail.

Blake Lively bikiniben mutatta meg terhespocakját

A színésznő második gyermekét várja, és akárcsak az első terhessége alatt, most is szuper formában van. A teljes cikket itt elolvashatod!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.