Radics Gigi így edzi kőkeményre csodálatos testét

énekesnő mozgás Radics Gigi edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem lehet eleget írni arról, hogy Gigi mennyire csinos, és milyen jó formában van.

A csinos énekesnő most közösségi oldalán tett közzé egy olyan mozgóképet, melyen látszik, milyen módszerrel és mennyire keményen küzd a tökéletes alakért:

#gymtime#workhardplayhard

Gigi Radics (@gigiradics) által közzétett videó,

Osvárt Andit elképesztő pózban kapták lencsevégrehttp://www.life.hu/ez-zsir/20160813-osvart-andrea-szinesznot-elkepeszto-pozban-kaptak-lencsevegre.htmlEléggé meglepődhettek a szépséges magyar színésző instagramos követői, kedvencük ugyanis szokatlan pozíciókban fotóztatta magát.Ez Zsír!OrigoCinthya Dictator sokkolóan sovány: nagyon aggódunk érte!http://www.life.hu/ez-zsir/20160813-cinthya-dictator-varga-viktor-parja-sokkoloan-sovany-nagyon-aggodunk-erte.htmlVarga Viktor párjára már alig ismerünk rá, csont és bőr. Hová fogy még a fiatal sztár? Ez Zsír!--3 frissítő leves nyárra, amit muszáj kipróbálnodhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160807-gazpacho-meggyleves-uborkaleves-3-frissito-leves-nyarra-amit-muszaj-kiprobalnod.htmlNyáron, amikor a folyadékpótlásra különösen oda kell figyelni, frissítő élményt nyújthatnak a levesek. Persze nem a túl zsíros vagy túlságosan nehéz változatok, hanem a friss, nyári ízekben gazdag, könnyű levesek. Nézzük a 3 kedvencünket, amit nagyon megéri elkészíteni! Ez Zsír!OrigoVajna Timi fürdőruhás fotójával kívánunk szép napothttp://www.life.hu/ez-zsir/20160812-vajna-timea-bikinis-fotojaval-kivanunk-szep-napot.htmlÉrdemes vetni egy pillantást Vajna Tímea legújabb fürdőruhás fotójára. Tudjuk, láthattuk már fürdőruhában, de ez nem azt jelenti, hogy unnánk a tökéletes testű leányzó idomait! Szerencsére Timi rendületlenül posztolja a dögösebbnél dögösebb képeit. Ez Zsír!OrigoÉNB Alexa megint a dögös testével kényeztet minkethttp://www.life.hu/ez-zsir/20160812-enb-alexa-megmutatta-hogy-milyen-a-tokeletes-fenek.htmlAz Éjjel-nappal Budapest egyik legszexibb leányzója már számtalanszor bebizonyította, hogy méltó erre a címre, ennek ellenére most egy újabb képpel örvendeztetett meg minket. Hurrá! Ez Zsír!OrigoEzek a csöppségek lesznek a jövő olimpiai bajnokaihttp://www.life.hu/ez-zsir/20160811-ezek-a-kisgyerekek-tehetsegesek-ok-lehetnek-a-jovo-olimpiai-bajnokai.htmlA gyerekek egy részén már kiskorában látszik, hogy igazán nagy tehetsége van egy-egy sportágban. Íme, azok a csöppségek, akiket akár tényleg láthatunk évek múlva az ötkarikás játékokon. Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.