Jópár kilót ledobott az Oscar-díjas színésznő

Oscar-díj színésznő fogyás A boldogság ára duci molett fogyókúra Gabourey Sidibe
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A boldogság ára című film főszereplője, Gabourey Sidibe nem csak felejthetetlen alakítása miatt maradt meg a nagyérdemű emlékezetében, hanem testalkata miatt is. Most azonban már nem biztos, hogy felismernénk...

Az Oscar-díjas színésznő az Instagramra posztolt egy friss képet, amin nagyon jól látszik, mennyit fogyott. Természetesen vele örülünk, de nagyon nagyra értékeljük azt, ahogy eddig felvállalta a kilóit:

"6 éves voltam, amikor először diétáztam. Sosem voltam vékony. Egy nap azonban le kellett ülnöm, és el kellett döntenem, hogy szeretni fogom a testem úgy ahogy van, és nem foglalkozom azzal, mások mit gondolnak. Belefáradtam abba, hogy mindig rosszul érzem magam, belefáradtam abba, hogy utáljam magam" - mondta Oprah Winfrey showjában, 2009-ben.

Is it too early in the morning for selfies with a Mayfair filter?

Gabby Sidibe (@gabby3shabby) által közzétett fénykép,

A magyar vagy a külföldi celebpopsik voltak a nyár legformásabb idomai? Szavazz!http://www.life.hu/ez-zsir/20160829-a-magyar-vagy-a-kulfoldi-celebpopsik-voltak-a-nyar-legformasabb-idomai-szavazz.htmlAz 51 éves Liz Hurley bikinialakja bosszantóan dögöshttp://www.life.hu/ez-zsir/20160830-liz-hurley-szineszno-bikiniben-nagyon-csinos.htmlByeAlex kockáitól leesett az állunk: a sztár ismét félmeztelen! http://www.life.hu/ez-zsir/20160830-byealex-edzes-dogos-felmeztelen-fotot-posztolt-az-rtl-klub-sztarja.htmlSporty Spice teste még mindig büntet http://www.life.hu/ez-zsir/20160830-sporty-spice-azaz-mel-c-42-evesen-mutatta-meg-idomait-meg-most-is-dogos-az-enekesno.htmlA hosszú élet titkahttp://www.life.hu/ez-zsir/hirdetes/20160830-gyumolcspres-egeszseg.htmlKiborult a Star Academy sztárja: Fazekas Eszter ezért lett gátlásoshttp://www.life.hu/ez-zsir/20160830-fazekas-eszter-a-sulya-miatt-gatlasos-az-enekes-ezert-volt-visszahuzodo.html



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.