Az 51 éves Liz Hurley bikinialakja bosszantóan dögös

Forrás: Instagram/elizabethhurley -
Liz Hurley bikini fürdőruha
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Más nők a húszas éveikben nem néznek ki annyira jól, mint Liz, túl az ötvenen. Nincs igazság ezen a világon!

Az angol vidéken pihenget a bomba formában lévő modell, természetesen kétrészes bikiniben. Liz a tengerészstílusra esküszik, és úgy döntött, megmutatja a világnak, milyen is lehet egy 51 éves nő teste.

Forrás: Instagram/elizabethhurley

A képmegosztó oldalán a kommentelők rögtön beindultak, ami nem csoda, hiszen Liz teste izmos, tónusos, és sehol egy gramm felesleg. A sztár egyébként saját tervezésű bikinit viselt a fürdőruhakollekciójából. Mondjuk ezen az alakon bármilyen más bikini remekül mutatna!

Micsoda test! Hailey Baldwin spárgája aztán nem semmihttp://www.life.hu/ez-zsir/20160830-hailey-baldwin-spargazik-nagyon-szexi.htmlA nyújtás legalább olyan fontos, mint maga az edzés - ezt a sztárcsemete is jól tudja. Ez Zsír!OrigoA magyar vagy a külföldi celebpopsik voltak a nyár legformásabb idomai? Szavazz!http://www.life.hu/ez-zsir/20160829-a-magyar-vagy-a-kulfoldi-celebpopsik-voltak-a-nyar-legformasabb-idomai-szavazz.htmlHabár az időjárás még kecsegtet néhány meleg nappal, a nyár hivatalosan már csak szerdáig tart, így ideje összeszedni az idei szezon legformásabb celebfenekeit. Íme! Ez Zsír!OrigoForró fotóval búcsúzik a nyártól Tücsihttp://www.life.hu/ez-zsir/20160828-tucsi-musorvezeto-bikinis-keppel-bucsuzik-a-nyartol.htmlA műsorvezető nem aprózta el a a dögös bikinis képek posztolását idén nyáron. A szép időknek azonban lassan vége, Tücsi ugyanis az utolsó nyári hétvégét ünnepelte. Ez Zsír!--ByeAlex kockáitól leesett az állunk: a sztár ismét félmeztelen! http://www.life.hu/ez-zsir/20160830-byealex-edzes-dogos-felmeztelen-fotot-posztolt-az-rtl-klub-sztarja.htmlAz X-Faktor leendőbeli zsűritagja ezzel a képpel újra elnyerte a rajongóhölgyek szívét. Ez Zsír!--Osvárt Andi tűzpiros fürdőruhában, kézenállásban búcsúztatja a nyarathttp://www.life.hu/ez-zsir/20160829-osvart-andi-szineszno-tuzpiros-furdoruhaban-kezenallasban-bucsuztatja-a-nyarat.htmlA szép színésznő mostanában nagyon rákattant a jógára, ám ezúttal fürdőruhában mutatta be kedvenc gyakorlatát. Ez Zsír!OrigoMicsoda fotó! Vajna Timi egy unikornissal a fenekén edzhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160828-vajna-timi-az-edzoterembol-posztol-unikornissal-a-popsijan.htmlVajna Timi viccesre vette a figurát: egy edzőtermi fotóját tunningolta fel egy unikornis és tigris csatájával. Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.