Míg mi fagyoskodunk, Salma Hayek egy hattyún napozik

napozás Salma Hayek test
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az 50 éves színésznő ismét megmutatta, hogy kora ellenére hihetetlenül jó formában van! Most viszont nemcsak a bomba teste irigylésre méltó, ebben az esős időben nagyon szeretnénk a helyében lenni.

Salma Hayek szeptember 2-án töltötte be az 50. életévét, és azt kell mondanunk, hogy hihetetlenül jó formában van még mindig. A színésznőt - akiről tudjuk, hogy nem a szexet tartja a jó házasság titkának - irigyeljük is testéért, de ma nemcsak azért lennénk a helyében, hanem azért is mert ebben az esős időben bizony mindenkinek jólesne, ha egy hattyún napozhatna.

Salma Hayek melleit egy másik nő nyalogatja - Fotó!

A díva kicsit túltolta a bulit Cannes-ban. Egy fotón a sztár mellkasát az amerikai színésznő Chloë Sevigny nyalja éppen. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!
Kávéőrültek figyelem! Gyors és egészséges kávés süteményekhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160902-egeszseges-kaves-sutemenyek-probald-ki-te-is.htmlMindennél jobban vágysz egy kis kávés ízélményre? Süss otthon egészséges kávés sütit és élvezd a különleges aromáját. Ez Zsír!OrigoMihalik Enikő popsija Emily Ratajkowskiéval vetekszik: FOTÓ!http://www.life.hu/ez-zsir/20160903-mihalik-eniko-magyar-modell-popsija-emily-ratajkowskieval-vetekszik.htmlNem túlzás kijelenteni, hogy a magyar modell hátsója bizony a puncimutogató és meztelenül lovagló Emily Ratajkowskiéval vetekszik. Ez Zsír!OrigoAnne Hathaway: “Nem szégyen meghízni a terhesség alatt”http://www.life.hu/ez-zsir/20160902-anne-hathaway-a-kismamaknak-uzent-szerinte-nem-szegyen-a-terhesseg-alatt-felszedett-kilo.htmlAnne Hathaway úgy döntött, kiélvezi várandósságának és anyaságának minden pillanatát, így nem törődik a felcsúszott plusz kilókkal. Ezért üzent a többi kismamának is, és arra bátorítja őket, hogy ne szégyelljék testük változását. Ez Zsír!--Fogyaszd bátran! A szőlő is szupergyümölcshttp://www.life.hu/ez-zsir/20160901-a-szolo-is-szupergyumolcs-fogyni-is-lehet-vele.htmlA szőlőfogyasztástól sok fogyókúrázó ódzkodik, mondván, túl sok cukrot tartalmaz, de a legújabb kutatások szerint napi egy marék szőlő akár a fogyást is elősegíti, és nem mellékesen a szexuális életünkre is pozitív hatással lehet. Szőlőszezonra fel! Ez Zsír!--Készen állsz a szeptemberi kihívásra? Jöhet a húsmentes hónap!http://www.life.hu/ez-zsir/20160831-szeptemberben-husmentes-honapot-tartunk-a-kihivas-eveben.htmlÚjabb hónap, újabb kihívás. Az augusztusi sportkihívás után más terepre evezünk, és a húsmentes étkezéssel barátkozunk a kihívás éve 2016 projektünkben. Ez Zsír!--Emily Ratajkowski kerek fenekétől te is hanyatt vágódsz: micsoda formák! http://www.life.hu/ez-zsir/20160901-emily-ratajkowski-szexi-feneke-ilyen-dogos-fotot-reg-posztolt-a-modell.htmlNincs olyan nap, hogy a szexi modell el ne kápráztasson minket egy-egy bejegyzéssel. Most újra olyan képre bukkantunk, melytől te is elájulsz. Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.