Cinthya Dictatort még mindig bántják kóros soványsága miatt

Forrás: Instagram/cinthyadictator -
súly Cinthya Dictator sovány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bármit is csinál Cinthya Dictator, mindig az alakja, vagyis a soványsága van az előtérben. Nemrég a vakmerő oldalát bizonyíthatta be a lány egy műsorban, és úgy érzi, feleslegesen bántják őt a testsúlya miatt, ugyanis a fizikai megpróbáltatásokat is remekül bírta.

Nemsokára újra láthatjuk a képernyőn Cinthya Dictator, ráadásul nem a megszokott szerepben. Egy autós vetélkedőben vett részt a fotós, ahol fizikailag megterhelő feladatokat is teljesíteni kellett. Mivel könnyedén vette az akadályokat úgy érzi, ezzel bizonyíthat mindenkinek, aki a testsúlya miatt bántotta, ő ugyanis fitt és egészséges.

Forrás: Instagram/cinthyadictator

"Hiába támadnak a testsúlyom miatt, sokkal fittebb és egészségesebb vagyok, mint mások. Az első epizódban egy katonai kiképzőpályán mutathattam meg, mennyire ügyesen veszem a kemény akadályokat, és meglepő elszántsággal teljesítem a komoly testi és lelki megpróbáltatásokat" - mondta a Blikknek Cinthya, aki most éppen szingli.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.