Felejtsd el a liftet! Válaszd a lépcsőzést egy hónapig

Forrás: Youtube -
kihíváséve2016 kihívás lépcső egészséges életmód edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A logikai játékok kihívása után újra a testünk acélozása lesz a tét. Novemberben ugyanis mindennap a lépcsőt választjuk. 

Ki ne hagyott volna ki edzést azért, mert túl hosszú, túl fárasztó volt a napja. Éppen ezért érdemes a testmozgást a mindennapokba is beilleszteni. Ha teheted, parkolj kicsit messzebb a munkahelytől, az irodában is állj fel többször, mozgasd meg magad többször. Ami még szuper edzés a szimpla hétköznapokra is, az a lépcsőzés.

Forrás: Youtube

Gondoltad volna, hogy már napi 30 lépcsőfok is számottevően javít az egészségeden és az alakodon?

Egy felmérés szerint a tüdőkapacitást, a vérnyomást és a koleszterinszintet is javítja a lépcsőzés, ráadásul zsírt is éget, és a legproblémásabb területeket mozgatja át:

  • vékonyabb lesz a combod és a csípőd
  • javul a narancsbőr
  • erősíti a hasizmot
  • formálja a vádlit
  • karcsúsítja a derekat

Minden lépcsőzés után, vagy magáról a lépcsősorról fotó az Instagramra vagy a Facebookra #lifekihíváshajrálépcső hashtaggel ellátva.

5 tipp, hogy rávedd a gyereket az egészséges étkezésrehttp://www.life.hu/ez-zsir/20161026-igy-vedd-ra-a-gyerekedet-az-egeszseges-etkezesre.htmlA gyerekek még nem tudnak mérlegelni, ők csak azt csinálják, amit a szülőktől látnak, illetve ami felkelti a figyelmüket. Ez Zsír!--Ganxsta Zolee kemény időszakon van túlhttp://www.life.hu/ez-zsir/20161027-ganxsta-zolee-dolgozik-edz-es-gyereket-nevel-kijott-a-lelki-valsagbol.htmlGanxsta Zolee közösségi oldalát a közelmúltban elárasztották a sötét gondolatok. Posztjaiban elveszett boldogságáról és az ezzel járó kétségbeeséséről vallot a rapper, akit rajongói és családja is borzasztóan féltettek. Azóta már túl van a nehezén, fittebb és kiegyensúlyozottabb mint valaha. Ez Zsír!OrigoZsírégetés egyszerűen! Így fűszerezd az ételeidet, ha fogyni szeretnélhttp://www.life.hu/ez-zsir/20161025-igy-fuszerezd-az-eteleidet-ha-zsirt-szeretnel-egetni.htmlSokszor egy-két apró trükk is elég ahhoz, hogy megtartsd a jó formádat, vagy éppen könnyebben lefogyjál. Például az sem utolsó szempont, hogy milyen fűszerekkel ízesíted az ételeidet, sőt, egy-egy jól megválasztott fűszer szuper zsírégető lehet! Ez Zsír!--A mogyoróvaj függő édesanya 90 kilót fogyotthttp://www.life.hu/ez-zsir/20161026-megszabadult-a-mogyorovajtol-es-egyben-90-kilotol-egy-no.htmlAmy Leroy elbúcsúzott a mogyoróvajtól, és ezzel együtt 90 kg-tól is. Nem volt könnyű, hisz eleinte sem a diéta, sem a gyomorgyűrű nem segített. Ez Zsír!--Bombázóvá fogyott szülése után az édesanya - pofonegyszerű módszert választotthttp://www.life.hu/ez-zsir/20161026-bombazova-fogyott-szulese-utan-az-edesanya-pofonegyszeru-edzesmodszert-valasztott.htmlA szülés után a fogyás nem mindenkinek megy könnyen. Vannak, akik pillanatok alatt elérik a versenysúlyukat, már a szoptatás alatt, ám a legtöbb nőnek keményen meg kell küzdenie a pluszkilókkal. Az egyedülálló anyuka, a 23 éves Majella Gorringe egy pofonegyszerű taktikával adta le a terhesség alatt felszaladt pluszsúlyt. Ez Zsír!OrigoŐ most a világ legelhízottabb asszonyahttp://www.life.hu/ez-zsir/20161025-iman-ahmad-abdulati-most-a-vilag-legkoverebb-asszonya-25-eve-nem-hagyta-el-otthonat.htmlValószínűleg megtalálták a világ legtúlsúlyosabb asszonyát Egyiptomban. Súlya már meghaladta az 1102 fontot, ami 499,8 kilogramot jelent. Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.