500 kg a világ legkövérebb embere

fogyás életveszély túlsúly
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 32 éves férfi 500 kilót nyom, az ágyából sem tud már kimászni. Vagy lefogy, vagy meghal.

Juan Pedro világ életében küzdött a kilókkal, de 17 éves korától kezdve már az egészségét is komolyan veszélyeztette a féktelen hízás.

"6 éves koromban 60 kg voltam, 17 évesen már 230kg volt a súlyom."mesélte a Mirrornak.
A fiú Mexikó egyik tagállamából, Aguacalientesből származik, de most egy másik városba kell utaznia, ahol segíteni tudnak a helyzetén. Azért költözik, hogy megmentse saját életét, ugyanis a kóros elhízás miatt rendkívül komoly betegségek leselkednek rá,

bármelyik pillanatban utolérheti őt a baj.

Édesanyja szerint az eddig kórházi látogatások nem jártak sikerrel, így most sem túlságosan bizakodó, de természetesen támogatja gyermekét. Ezek ellenére Juan nagyon pozitívan, és bizakodva tekint a jövőbe. Újra teljes életet szeretne élni, ám előtte még sok minden vár rá. Elsőként egy műtéten fog átesni, utána pedig 6 hónapos diétát kell tartania, hogy kellő ütemben tudjon fogyni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.