Nádai Anikó: "Csontkukacként kezdtem, csontkukac vagyok..."

Fotó: Polyák Attila - Origo -
fogyás ValóVilág 8 Nádai Anikó hízás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Újra mérlegre álltak a villalakók, hogy lemérjék, ki mennyit fogyott/izmosodott az elmúlt héten, ami a szépség és az egészség jegyében telt. A változásuk elhanyagolható, Nádai Anikó pedig kihasználta az alkalmat, hogy beszóljon azoknak, akik a soványságát kifogásolják. 

"Csontkukacként kezdtem, csontkukac vagyok, és az is maradok, amíg ez a műsor tart, Mit számít, hogy ki mit mond és ki, mit gondol, ha az ember jólérzi magát a bőrében" - fejtette ki Anikó, miután bejátszották a villalakók aktuális mérlegeléséről szóló kisfilmet.

Nádai Anikó nagyon vékony, de jól érzi magát Fotó: Polyák Attila - Origo

A csinos műsorvezető egyébként soha nem volt hízékony típus, de a kisfia születése után rohamos fogyásnak indult.

Varga Iza egyre dögösebb - csodás képet posztolthttp://www.life.hu/ez-zsir/20161127-varga-iza-a-baratok-kozt-balogh-noraja-gyonyoru.htmlA Barátok közt gyönyörű Balogh Nórája, Varga Izabella azon híressége közé tartozik, akik ugyan szívesen megmutatják - egy határig - a testüket, gyönyörűek, de soha nem válnak közönségessé. Ez Zsír!--Rászálltak a neten a testépítőnőre - Egészségtelen vagy szexi?http://www.life.hu/ez-zsir/20161113-raszalltak-a-neten-a-testepitonore-hogy-alacsony-a-testzsirszazaleka.htmlA szépség relatív, ám az alábbi cikkben szereplő testépítőnőt nem csak azért pécézték ki maguknak a kommentelők, mert minden nőiességét elveszítette, hanem mert - állítják - az ilyen alacsony testzsírszázalák, mint az övé, életveszélyes is. Ez Zsír!--381 kilós volt Nagy-Britannia legkövérebb nőjehttp://www.life.hu/ez-zsir/20161031-georgia-davis-381-kilos-volt-nagy-britannia-legkoverebb-noje.htmlSzakított pasija Nagy-Britannia legkövérebb nőjével. Az ok azonban nem a túlsúly volt, sőt! Ez Zsír!--Ultradögös lábakat villantott Dér Henihttp://www.life.hu/ez-zsir/20161023-der-heni-dresszben-pozolt-labait-megmutatta.htmlDér Heni időről időre elkápráztat minket kisportolt testével, mint most is, ahol ezúttal izmos lábait hangsúlyozta. Ez Zsír!--Cseke Katinka: "Hihetetlen, hogy egy fogyás mennyire át tudja alakítani az ember életét"http://www.life.hu/ez-zsir/20160804-cseke-katinka-lefogyott-a-szerelemre-var.htmlEgyre vékonyabb, egyre boldogabb, egyre többen nézik meg az utcán és nem csak azért, mert híres. Cseke Katinka fogyókúrája megváltoztatta az egész életét. Már csak egy szerető társra vágyik. Ez Zsír!--Hátizsákjában mindig ott van a műszíve motorja - Így edz a 26 éves testépítőhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160807-hatizsakjaban-mindig-ott-van-a-muszive-motorja-igy-edz-andrew-jones.htmlMegdöbbentő, szívszorító és egyben példadértékű, amit a hartfordi fiatalember, Andrew Jones tesz. Egy veleszületett szívbetegség miatt műszívvel él, amelynek motorját mindig magával kell hordania, de az edzéseit nem adta fel. Hátizsákja, amelyben a szívmotor pedig minden alkalommal ott lóg rajta a súlyemelésnél. Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.