Szuperkerek popsival pózolt Dér Heni

popsi Dér Heni edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fellépésről fellépésre siet Dér Heni, ám az énekesnő bármilyen elfoglalt, az edzést nem nagyon hagyja ki. 

Heni fotóját motivációs céllal is nézegethetnénk, amikor a decemberi hidegben (vagy a júliusi hőségben) azon gondolkozunk, hogy lemondjuk az edzésünket vagy éppen a fitneszbérleten szeretnénk spórolni. Vagy ha úgy érezzük, erre most nincs időnk. Az énekesnő az alábbi képet posztolta, s mi nem először irigykedünk az alakjára:

Feladta a harcot VV Ginahttp://www.life.hu/sztarok/20161203-vv-gina-feladta-a-szobokszot-vv-attival.htmlSzóbokszban mérte össze magát a ValóVilág két vasárnap párbajozója. Gina azonban úgy érezte, Ati meg sem hallgatja az ő érveit, ezért feladta a versengést. TV + SztárokOrigoTragikus hirtelenséggel halt meg VV Gina édesanyjahttp://www.life.hu/sztarok/20161203-vv-gina-edesanyja-leukemiaban-halt-meg.htmlAz eddig sem volt titok, hogy szörnyű tragédia után költözött be a ValóVilág-villába Gina. Anyukája haláláról azonban csak szűkszavúan beszélt, de édesapja elmondta, feleségének utolsó kívánsága volt, hogy lányuk a gyász miatt ne hagyja ki a valóságshow-t. TV + SztárokOrigoIttasan ült be a BeleValóba VV Mici? http://www.life.hu/sztarok/20161203-vv-mici-a-belevaloba-ittasan-ult-be.htmlVV Mici volt a vendége a péntek esti BeleValónak. A szexőrült lány elmondta, hiányolja Krisztiánt magából maga mellől, ám fura viselkedéséből azt gyanítjuk, megtalálta a módját fájdalmai enyhítésének. Ha pedig ez így van, Kárszeg tutira nem tervez hosszú távon vele. TV + SztárokOrigoHatalmas, de formás fenekével hódít az orosz modell http://www.life.hu/sztarok/20161203-anastasiya-kvitko-modellt-rengetegen-kovetik-az-instagramon.htmlA 21 éves Anastasiya Kvitkót milliók követik az Instagramon. Ez is azt bizonyítja, hogy nemcsak a csontsovány lányokat kedvelik a férfiak. Igaz, Az orosz lányon egyáltalán nincs súlyfelesleg, csak a feneke jóval kerekebb az átlagnál. TV + Sztárok--Megvan, hol folytathatják Balázsékhttp://www.life.hu/sztarok/20161202-sebestyen-balazs-vadon-jani-es-rakoczi-feri-penteken-jelenti-be-egy-sajtotajekoztaton-a-morning-show.htmlPénteken délig bejelentik, hol hol, mikor, és milyen formában folytatódik az ország leghallgatottabb rádióműsora a Morning show. Bár arra még pár órát várni kell, a legvalószínűbb a következő. TV + SztárokOrigo"Gémóver" - Máris kiesett a ValóVilágból a szexőrült Micihttp://www.life.hu/sztarok/20161127-a-valovilag8-harmas-parbajanak-elso-kiesoje-mici.htmlAhogy olvasóink is látni "megjósolták", a ValóVilág8 hármas párbajában a legkevesebb szavazatot Mici kapta. Ő már biztosan nem küzdhet a 36 millióért. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.