Penny Lancaster megmutatta, hogy fest a pocakja a karácsony után

Forrás: Instagram/pennylancaster -
Penny Lancaster pocak túlevés Ez Zsír!
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A karácsonyi menü nemcsak bennünk tesz kárt: a túlevés a világsztárok hasát is megterheli. Rod Stewart neje, Penny Lancaster meg is mutatta, mennyire!

A magukra nagyon sokat adó, és persze költő sztárok is imádják a nagy és ízletes ünnepi menüket. Nemrég például Jennifer Aniston került kínos helyzetbe, amikor a pocakját lefotózták, mert mindenki azt hitte, állapotos, pedig a színésznő csak túlságosan sokat evett vacsorára. Most Rod Stewart kedvese, Penny Lancaster járt hasonlóképp, ám ő nem is titkolta a dolgot.

Penny Lancaster és a karácsonyi pocakja Forrás: Instagram/pennylancaster

A sztárfeleség a többmilliós rajongótáborának mutatta meg a képmegosztón, hogy fest a hasa a karácsonyi evészet előtt, és utána, már a "kaja babával" a pocakjában.

Ez tényleg egy igen őszinte megnyilvánulás volt Penny részéről, és elég sokan érezhetnek vele együtt:

valljuk be, a mi testünkön is legalább ekkora a változás a karácsonyi menü elfgyasztása előtt és után!

Pedig a túlevés ellen lehet tenni, és érdemes is: korábban írtunk is arról, milyen egyszerű szabályokat érdemes ilyenkor betartani!

Túl szép, hogy igaz legyen? A csokoládé szerepe a fogyókúrábanhttp://www.life.hu/ez-zsir/20161212-a-csokolade-szerepe-a-fogyokuraban.htmlSok ember lenne boldog, ha végre kiderülne, hogy a csokoládé valójában fogyaszt, és így korlátlan mennyiséget ehetünk belőle anélkül, hogy attól kellene félnünk, elhízunk. Ilyen élelmiszerből persze igencsak kevés van, és a csoki nincsen közöttük. Viszont ha megfelelő módon fogyasztjuk a jó minőségű, magas kakaótartalmú étcsokoládét, még diétázás alatt sem kell lemondanunk róla, sőt az előnyünkre válhat. Ez Zsír!ThinkstockHúsevő, vega és vegán - Nálunk ez kerül az asztalra karácsonykorhttp://www.life.hu/ez-zsir/20161212-husevo-vega-es-vegan-karacsonyi-menuk.htmlNálunk a szerkesztőségben bizony mindenféle ember megtalálható: szőke, barna, vörös; kék, barna és zöld szemű, magas és alacsony, sportos és lusta, szociális és antiszociális, kreatív és kétbalkezes, liberális és konzervatív, húsevő, vega és vegán is. Ennyire sokféle lesz a karácsonyunk is, mert ugye ahány ház, annyi szokás. Ez Zsír!OrigoJackfruit és kaktuszdzsúz lesz a fogyás kulcsa 2017-ben?http://www.life.hu/ez-zsir/20161222-elelmiszerek-amik-nepszeruek-lesznek-2017-ben.html2016-ban a kókusztej és a baobab volt a mániákus fogyókúrázók kedvenc étele, ám mindig van új a nap alatt: íme néhány menő diétás finomság 2017-re. Ez Zsír!ThinkstockHagyj fel az ünnepi zabálásokkal! 5 tipp túlevés ellenhttp://www.life.hu/ez-zsir/20161214-5-tipp-tuleves-ellen.htmlAz ünnepi étkezések alkalmával hajlamosak vagyunk arra, hogy kétszer-háromszor annyi ételt tömjünk magunkba, mint amennyire szükségünk lenne, vagy ami jólesne, ami sem a közérzetünknek, sem a mérleg által mutatott számnak nem tesz jót. Valójában pedig csak néhány egyszerű trükköt kell bevetni ahhoz, hogy elkerüljük a túlevést. Ez Zsír!OrigoSchwarzenegger: Amikor tükörbe nézek, hánynom kellhttp://www.life.hu/ez-zsir/20161222-arnold-schwarzenegger-elmondta-mit-gondol-magarol.htmlArnold Schwarzenegger, a világ egyik első számú akcióhőse, aki fiatalon testépítő bajnok volt, nemrég elárulta, mit is gondol valójában önmagáról. Ez Zsír!--Fogyás mindenáron: a legsokkolóbb celebdiétákhttp://www.life.hu/ez-zsir/20161221-fogyas-mindenaron-ezek-a-legsokkolobb-celebdietak.htmlTudjuk, hogy Hollywoodban a karcsúság áll mindenekelőtt, sok sztár pedig a diétával és az edzéssel sem tudja tartani a súlyát, ezért olyan dolgokkal próbálkoznak, amikre álmaidban sem gondolnál. Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.