David Beckham fia keményen edz: Így lesz belőle csupa izom Adonis

David Beckham Brooklyn Beckham
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
David Beckham nagyfia komoly edzésbe kezdett. Úgy tűnik szeretne az édesapjára hasonlítani.

A 17 éves Brooklyn Beckham láthatóan minden követ megmozgat azért, hogy testalkata férfias legyen. A tini komoly edzésbe fogott, és már kezd is látszódni a szorgos munka gyümölcse, melyet a közösségi oldalán is megosztott a követőivel.

De vajon miért dolgozik ilyen elszántan a sztárcsemete? Simán csak jól szeretne kinézni, vagy esetleg célja is van az új külsejével? Reméljük hamarosan erre is választ kapunk.

Brooklyn Beckham mindent megtesz az izmos testért Forrás: AFP/Mark Ralston

Brooklynnak elképesztő rajongótábora van, hiszen az edzésről készített fotója egy nap alatt 390 ezer kedvelést, és több mint 2000 hozzászólást gyűjtött össze. Nem sokan mondhatják el ezt magukról, még az igazán híres emberek közül is csak kevesen.

Egy másik sztárcsemete, Jaden Smith is komoly rajongótáborral bír, ám mostanában leginkább a furcsa viselkedése miatt foglalkoznak vele...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.