felsőtest félmeztelen Hajdú Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Félmeztelenül mutatta meg felsőtestét Hajdú Péter, akiért odavannak a nők, mióta Katával külön váltak. A műsorvezető oda is figyel magára: újra edzeni kezdett és nem fél megosztani az eredményét sem.

Hajdú Péter egy időben elengedte magát, de gyorsan észbe kapott. Kitartással és akaraterővel rengeteg kilót ledobott magáról, és most folytatja! Persze fogynia már nem kell, de az erősítést és az edzést nem hagyta abba a műsorvezető. Meg is mutatta Facebook-oldalán milyen keményen sportol a dagadó izmokért.

Ilyen izmos Hajdú Péter felsőteste Fotó: Mudra László/Origo

Hajdú Péter egy félmeztelen fotóval bizonyítja, hol is tart éppen az edzésben. A műsorvezető izmos felsőtestét több ezren lájkolták, bár sokak azt is megjegyezték, hogy már most is jól néz ki. Természetesen rengeteg hölgy szólt hozzá a fotóhoz, és mindegyikük szerint jól néz ki Péter, sőt, szerintük semmi szüksége nincs diétára. Ezen a véleményen vannak egyébként a férfi hozzászólók is, úgy vélik, így is sorba álnnak Péterért a nők, felesleges sanyargatnia magát.

Hajdú Péter: „Most már kezdem összeszedni magam...”

Szinte naponta megjelenik egy újabb hír róla és a házasságuk válságáról. A tavalyi év az élete minden területén változást hozott, és ahogy őt ismerem, biztos vagyok benne, hogy nem ezekre készült. Öt éve, amikor utoljára beszélgettünk, szinte minden korábbi álma valóra vált. És most? Olvasd el erről a Life.hu cikkét!
Tényleg a zsír a legnagyobb ellenségünk?http://www.life.hu/ez-zsir/20170117-zsirfogyasztas-nelkul-sosem-leszel-egeszseges.htmlTe sem tudod már eldönteni, hogy szabad-e zsírt fogyasztani vagy sem? Hogy melyik a "jó" és melyik a "rossz"? Tisztázzunk néhány tényt. Ez Zsír!ThinkstockDiétázol? Ezeket a palacsintákat akkor is nyugodt szívvel ehetedhttp://www.life.hu/ez-zsir/20170127-dietas-edesseges-palacsintak.htmlAz életmódváltás egyik legkomolyabb kérdése sokak számára, hogy most mi lesz az édességekkel? Nagy tévhit, hogy mindenféle édes ízről le kell mondani, ha egészségesen akarunk élni. Most mutatunk is néhány palacsintareceptet, amit a diéta alatt is fogyaszthatsz. Ez Zsír!--Egyszerű trükk a fogyáshoz: az étkezési naplóhttp://www.life.hu/ez-zsir/20170127-konnyebb-fogyni-ha-leirjuk-mit-eszunk.htmlSzakértők szerint nagyon sokat segíthet a fogyásban az, ha naplót vezetünk arról, amit eszünk. Egy 2008-as felmérés kimutatta, hogy kétszer annyi kilótól szabadultak meg azok, akik felírták, amit ettek, mint azok, akik nem, úgyhogy mindenképp megéri kipróbálni a módszert! Ez Zsír!--Soha többé nem akarsz gyorskajákon élni? Ezt az 5 pontot tartsd behttp://www.life.hu/ez-zsir/20170126-tippek-hogy-soha-tobbet-ne-egyel-gyorskajat.htmlHabár a gyorséttermek is egyre inkább igyekeznek egészségesként eladni termékeiket, azért valljuk be, hogy egy otthon, saját magunk által beszerzett alapanyagokból megfőzött ebédhez nem sok közük van. Úgyhogy ha változtatni szeretnél, és egészségesen akarsz étkezni, akkor tartsd be ezt az 5 pontot! Ez Zsír!ThinkstockMég mindig jól néz ki John Goodman: 181 kilóról fogyott lehttp://www.life.hu/ez-zsir/20170126-john-goodman-181-kilorol-fogyott-le.htmlJohn Goodman akkor döntött életmódváltás mellett, amikor átlépte a 180 kilót. Eldöntötte, hogy élni akar, ezért fogyókúrába kezdett. Úgy tűnik azóta is kitart új életmódja mellett, mert vékonyabb, mint valaha. Ez Zsír!Origo5 ok, amiért hizlal az alkohol - Durva tények!http://www.life.hu/ez-zsir/20170122-az-alkohol-hizlal.htmlAz emberek többsége nem is tudja, hogy az alkohol a diéta alatt bizony tiltólistás. De az egészséges életmód híveinek is csak ritkán fél bele, úgyhogy érdemes kétszer is meggondolni, hogy hány koktél csúszik le egy-egy bulizás alkalmával. Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.