Tévétorna ATV Schobert Norbi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Schobert Norbi hatalmas bejelentést tett, egy egykor legendás tévéműsort éleszt fel újra. A fitneszguruval újraindul a tévétorna az ATV-n!

Nagy bejelentést tett Schobert Norbi, ugyanis az ő közreműködésével újraindítanak egy legendás műsort. A fitneszguru tévétornát indít az ATV-n. Sokan emlékezhetnek még arra, amikor a tévétorna fénykorát élte: a Magyar Televízió egyik legnézettebb adása volt, és körülbelül 15 évig volt műsoron. Norbi szeretné feléleszteni ezt az egykor sikeres adást, naponta főműsoridőben mozoghatunk a fitneszguruval.

Schobert Norbi az otthon ülőket fogja tornáztatni Forrás: Zsigmond László/Life.hu

"Nagy bejelentéssel készültem, hiszen olyasmit élesztünk fel, ami nagyon-nagyon régen nincs már a magyar televíziózásban, pedig talán most van rá a legnagyobb szükség. Március elsejével elindítjuk az ATV-n a tévétornát, amit naponta az esti főműsoridőben ad majd a csatorna.

A szlogenünk mindenféle felhang nélkül egyszerűen ennyi lesz: Magyarország erősödik!

Azt gondolom ugyanis, hogy aki minden este szán négy percet arra, hogy felálljon a fotelből, és mozogjon ennyi időt, az nemcsak mentálisan, de fizikai értelemben is erősödni fog"idézi a Ripost Schobert Norbit, aki az Esti Frizbi felvételén beszélt az új műsorról.

Édességfüggő vagy? 5 tipp, hogy leküzd a szenvedélyedethttp://www.life.hu/ez-zsir/20170216-edessegfuggokent-igy-szokhatsz-le-a-cukorrol.htmlSok édességmániás gondolja úgy, hogy fogyókúrája vagy életmódváltása miatt le kell mondania az édes ízekről, de ez nincs így, hiszen a finomított cukor és az abból készült termékek egész pici szegmensei az édességeknek. Íme néhány tipp, amivel ezeket könnyedén elkerülheted! Ez Zsír!--Így dobd fel az ásványvizet – Szuper tippek az egészségért!http://www.life.hu/ez-zsir/20170215-igy-dobd-fel-az-asvanyvizet.htmlAzzal szinte mindenki tisztában van, hogy naponta két liter ásványvizet kell meginni a sejtek megfelelő működéséhez és az egészségünk megtartásához. Sokan azonban mégsem isznak meg ennyit, vagy éppenséggel nem is a vizet, hanem a cukros üdítőket választják, ami hatalmas hiba. Íme, néhány szuper tipp, amivel könnyen feldobhatod az ásványvizet. Legyél kreatív, és igyál sok-sok vizet az egészségedért! Ez Zsír!ThinkstockEndrei Judit, az egykori műsorvezető imád túráznihttp://www.life.hu/ez-zsir/20170216-igy-el-most-endrei-judit.htmlMeghatározó alakja volt a hazai tévézésnek Endrei Judit, de ő egy jó ideje búcsút mondott a médiának. Nyugdíjas éveit sem a tévé előtt tölti, ő túrázással és utazással teszi teljesebbé az életét. Ez Zsír!--Fogyókúra alatt is nassolhatsz - ha betartod ezeket a szabályokat!http://www.life.hu/ez-zsir/20170216-fogyokura-alatt-is-nassolhatsz-ha-betartod-a-szabalyokat.htmlA nassolás, az édesség utáni vágy sokak diétáját teszi tönkre, pedig annyiféle egészséges nassolnivaló van, csak tudni kell, hogy milyen alapanyagokat használhatunk fel az elkészítésükhöz. A fogyókúra alatti nassolás legfontosabb kérdéseit Nagy Dóra, a BioTechUSA edzés- és táplálkozási szakértője válaszolta meg nekünk. Ez Zsír!--Véres nadrágban jógázott Stephanie Góngora - Fotó!http://www.life.hu/ez-zsir/20170215-atverzett-nadragban-jogazott-stephanie-gongora.htmlTeljesen természetes dolog, hogy a nők menstruálnak, a társadalom mégis tabuként kezeli ezt. Egy jógázó lány azonban úgy döntött, ő nem rejtegeti menstruációját. Fehér nadrágját átvérezve jógázott. "Nő vagyok, ezért vérzek" - írta az Instagramra feltöltött videójához. Ez Zsír!Origo5 dolog, amit feltétlenül ki kell próbálnod egy wellnessbenhttp://www.life.hu/ez-zsir/20170215-5-dolog-amit-feltetlenul-ki-kell-probalnod-egy-wellnessben.htmlA wellness a test és a lélek újjászületéséről szól, így bármilyen programot és kezelést érdemes kipróbálni. Most azonban megosztjuk a mi kedvenceinket, azt az 5 dolgot, amit semmiképpen nem hagynánk ki egy wellnesshétvégén. Ez Zsír!Thinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.