12 kilót fogyott Tarján Zsófi - Fotó!

Forrás: Facebook/Tarján Zsófia Rebeka hivatalos -
Tarján Zsófia HoneyBeast fotó fogyás edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tarján Zsófi már egy ideje komolyan diétázik, és rendszeresen edzeni is jár. Most megnézhetjük az eredményt, sőt az énekesnő a mindennapi nehézségekről is beszélt. 

Ahogy azt a Life.hu már megírta, Hernádi Judit lánya, Tarján Zsófi eszméletlen fogyásnak indult. Ám a tavaly decemberben közzétett fotójához képest most még vékonyabb, ugyanis az énekesnő nem hagyta abba az edzést és a diétát sem.

A fiatal nő a tanulmányai során nem sokat törődött az egészségével, így a kilók hamar felszaladtak rá, sőt később az is kiderült, hogy Zsófi inzulinrezisztenciában szenved. Ekkor döntött úgy, hogy változtat az életén.

"Szigorú diétával kezdtem, áttértem az alacsony kalóriatartalmú, glutén- és laktózmentes ételekre. Másfél hónappal később személyi edzővel kezdtem el a mozgást, az első foglalkozásokon levegőt is alig kaptam. Aztán lassan kezdtem formába jönni, ma már mindennap kardiózom, és hetente kétszer-háromszor erőnléti edzést végzek" - mesélte a Honeybeast énekesnője.

Azt is megtudhattuk, hogy mivel inspirálja magát, mikor nehezen indul a reggel, és nincs kedve edzeni menni:

"Tízkor felkelek, és azt mondom magamnak: Shane Tusup és Hosszú Katinka reggel hatkor ment le edzeni, ők már túl is vannak az első foglalkozáson. Nem lustálkodhatok én sem!" - írta meg a Bors.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.