Micsoda test! Dér Heni kőkemény popót villantott

Dér Heni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Korábban többször is beszámoltunk róla, milyen csodálatos Dér Heni alakja, illetve milyen tökéletsre is formálta a popsiját. Most pedig újabb fotót posztolt.

#homeworkout #streching #fitnessmotivation #nofilter #butt #back #readytotheweekend - így tette közzé Dér Heni a legfrisseb fotóját, melyen megmutatta csodás testét, de leginkább a hátsójáz hangsúlyozza:

#homeworkout #streching #fitnessmotivation #nofilter #butt #back #readytotheweekend

Dér Heni (@heni_der_official) által megosztott bejegyzés,

Dér Heniről köztudott, hogy sokat tesz a szépségéért és az alakjáért, ám általában erről szexi fotókon keresztül szoktunk értesülni. Korábban azonban egy olyan kép bukkant fel az énekesnő közösségi oldalán, amely teljesen más hangulatban tünteti fel a vagány, nagyszájú, bevállalós, csinos fiatal nőt. Lesd meg itt!

Pintér Tibor 10 kilót fogyott három hónap alatthttp://www.life.hu/ez-zsir/20170430-pinter-tibor-10-kilot-fogyott.htmlPintér Tibor rengeteget sportol, hogy tartsa a súlyát. Máris mínusz 15 kilónál tart, amit nagyjából 3 hónap alatt sikerült leadnia. Ez Zsír!OrigoHamarosan feltalálják az elhízás elleni gyógyszert? http://www.life.hu/ez-zsir/20170407-felfedeztek-a-gent-ami-megakadalyozza-a-tulevest.htmlAusztrál tudósok izgalmas kutatást indítottak. Azt a gént keresték, ami megakadályozza, hogy túlegyük magunkat. Egyelőre fonálférgeken vizsgálták, hogyan működik ez a gén, a végső cél viszont egy olyan gyógyszer létrehozása, ami megakadályozza az elhízást. Ez Zsír!ThinkstockMélyponton vagy? Így lendülj túl rajtahttp://www.life.hu/ez-zsir/20170427-igy-lendulj-tul-a-melypontokon.htmlMár elkezdted a diétát, hogy bomba formába kerülj nyárra? Ne add fel akkor sem, ha mélypontok tarkítják az utadat, mert a cél nagyon is nemes. Hiszen a diétából egy új életmódot alakíthatsz ki, így az egészség és az állandó bomba forma garantált lesz. Ez Zsír!ThinkstockChris Schwarzenegger nagyon el van hízva: Fotó!http://www.life.hu/ez-zsir/20170427-igy-nez-ki-arnold-schwarzenegger-elhizott-fia.htmlA legfiatalabb Schwarzenegger fiú annyira elhízott, hogy súlyfeleslegét már fogja tudni könnyen leadni. Ez Zsír!--Ezt ette Jackie Kennedy: nagyon szigorú étrendet követetthttp://www.life.hu/ez-zsir/20170427-ezt-ette-jackie-kennedy-nagyon-szigoru-etrendet-kovetett.htmlJackie Kennedyre az egész világ figyelt, éppen ezért nem volt mindegy, hogy milyen ruhákat visel, és milyen az alakja. Egykori asszisztense most elárulta, miért volt olyan vékony az egykori first lady. Ez Zsír!--Molnár Anikó régi fotóival motiválja magát a fogyásra: Videó!http://www.life.hu/ez-zsir/20170426-igy-keszul-molnar-aniko-a-bikiniszezonra.htmlA magyar híresség elárulta, hogy nagyon régóta küzd a kilókkal, de már 4 ruhaméretet is fogyott. Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.