Stohl Luca élő műsorban mutatta meg bikinialakját - Videó!

Forrás: FEM3Café -
Stohl Luca bikini elő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Stohl Luca már egy ideje az egyik életmódcsatorna reggeli műsorának vezetője, és mindent megtesz a sikerért: még bikinire is levetkőzik.

Stohl Luca igyekszik minden helyzetbe belevetni magát, mióta az egyik életmódcsatorna reggeli műsorvezetője lett. Így nyáron pedig még arra is hajlandó, hogy élő műsorban bikinire vetkőzzön. Na nemcsak azért tette ezt, mert meg akarta mutatni alakját, hanem azért is, mert megkívánta a feladat.

Stohl Luca élő műsorban mutatta meg bikinialakját Forrás: FEM3Café

Luca ugyanis egy nyári sportot mutatott be, illetve próbált ki életében először a műsorban, méghozzá a windsurfinget! Persze nem egyedül vágott neki az extrémsportnak, hanem egy oktató segítségével, de sajnos csak szárazföldön gyakoroltak!

Önbizalomtuning: bikinis plus size lányok, akik bátran vállalják a testükethttp://www.life.hu/ez-zsir/20170717-bikinis-plus-size-nok.htmlÁllandóan azon aggódsz, hogy a pluszkilóid vagy a narancsbőröd miatt hogy fogsz kinézni a strandon? Vegyél példát azokról a plus size lányokról, akik teljes önbizalommal és boldogan vállalják a testüket bikiniben is. Ez Zsír!--Gyurta Dániel a Facebook-oldalán fakadt ki: senki nem látja a fájdalmáthttp://www.life.hu/ez-zsir/20170718-gyurta-daniel-a-facebook-oldalan-fakadt-ki.htmlGyurta Dániel fantasztikus eredményeket ért már el, és évről évre bizonyítja, hogy milyen kiváló úszó. Rengeteg munka van amögött a két perc mögött, amit az emberek a teljesítményéből látnak, erről írt az úszó a Facebook-oldalán: "Senki nem látja a nap mint nap jelentkező fájdalmat". Ez Zsír!Origo5 étel, amit azonnal hagyj el az étrendedből! Megmutatjuk, mire cseréld őkethttp://www.life.hu/ez-zsir/20170531-5-etel-amit-azonnal-cserelj-le-az-etrendedbol.htmlMár ha csak néhány alapanyagot lecserélsz az étrendedből, azzal is fontos lépést tehetsz az életmódváltás felé. Egy hosszú út első lépése lehet, ha ezeken az apróságokon változtatsz. Ez Zsír!--Ezzel a technikával fogyott 70 kilót egy anyuka: Fotók!http://www.life.hu/ez-zsir/20170716-elkepeszto-modszerrel-fogyott-le-egy-fiatal-anyuka.htmlA fiatal édesanya nem akart tudomást venni a helyzete súlyosságáról, de egy ponton túl már muszáj volt foglalkozni vele. Ez Zsír!OrigoGladiátorként edz Kulcsár Edina: Videó!http://www.life.hu/ez-zsir/20170715-brutalis-tempoval-sportol-kulcsar-edina.htmlKulcsár Edina nemrég megmutatta hogyan szokott edzeni: nem is gondoltuk volna, hogy a törékeny szépség ilyen kemény edzésterv szerint sportol. Ez Zsír!Fotó: Szabó Gábor - OrigoDrámai fogyása után Barbie baba lett a műsorvezetőbőlhttp://www.life.hu/ez-zsir/20170715-nagyon-lefogyott-a-musorvezeto.htmlAlicia Steele amerikai rádiós nehezen viselte a súlyfelesleget magán. "A menopauza alatt azt érzetem, hogy ez így nem mehet tovább, nem érzem jól magam. Fogynom kell"- mesélte a nő a People magazinnak. Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.