Tóth Vera készen áll egy új kapcsolatra

Forrás: Instagram/verajuska -
Tóth Vera
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Büszkén és boldogan néz a tükörbe nagy fogyása után Tóth Vera. Ez nem is csoda, hiszen az énekesnő gyönyörű. 

"Ha önértékelési problémáid vannak, az mindenre kihat. Még az emberek is másként szólnak hozzád, másként néznek rád. De kihat a párkapcsolatokra, talán még a barátságokra is" - nyilatkozta az énekesnő a Best magazinnak.

"Az énkép abszolút összefügg azzal, milyen pasit szánok magamnak. Ha nem látom magam jó nőnek, nem tartom magam elég értékesnek, akkor bizony nem olyan férfit választok, amilyet érdemelnék. Évekkel ezelőtt azt gondoltam, ne legyek válogatós, örüljek, ha van valakim. Az éreztem, nekem csak ennyi jár. (...) A testem már készen áll egy új kapcsolatra, lelkileg viszont még élvezem ezt az új állapotot és az egyedüllétet. Ezzel együtt, ha jön egy férfi, akitől megőrülök, akkor már nem fogok elzárkózni. Nyitott vagyok a világra, és így nyitott vagyok egy új kapcsolatra is" - tette hozzá Vera.

Forrás: Instagram/verajuska

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.