Rengeteget változott három év alatt Hódi Pamela

"Forrás: FEM3/Micsoda Nők! " -
Hódi Pamela változás sport
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már elfelejtettük, milyen volt Hódi Pamela három évvel ezelőtt. A változás hatalmas az eltelt időhöz képest.

Döbbenetes fotót posztolt Hódi Pamela a Facebookra. Három évvel ezelőtti és mostani bikinis alakját mutatta meg. A teste is változott, főleg a mellei, de az arca teljesen más, mintha nem is ő lenne.

A fotót azért osztotta meg Berki Krisztián exe, hogy felhívja a figyelmet a sportolásra, az egészségünk megőrzésére. Meg akarta mutatni, hogy mennyi mindent elérhetünk a rendszeres testmozgással.

"A magasságod, az alkatod vagy a genetikád adott, de ennek ellenére számos lehetőséged van olyanná formálni a tested, amilyenné szeretnéd.
TE hozd meg a szabályokat, TE kontrolláld a diétád és TE döntsd el, hogy hány Ördögnyelv shake-t iszol. A lényeg: fogyj, formálódj, sportolj, táplálkozz egészségesen és mindeközben ÉREZD JÓL MAGAD A BŐRÖDBEN!" - írta a fotóhoz Pamela.

Kiderült: ennyibe került Tóth Vera bypass műtétjehttp://www.life.hu/ez-zsir/20171001-toth-vera-bypass-mutet-masfel-millio-forint.htmlMár másfél éve annak, hogy Tóth Vera kés alá feküdt és megváltozott az élete. Ez Zsír!OrigoKözel 100 kilótól vált meg Jacqueline Adan: fotók http://www.life.hu/ez-zsir/20170930-majdnem-100-kilot-dobott-le-jacqueline-adan.htmlJacqueline Adan blogot és Instagramot is vezet az életéről, ami akkor kezdődött el igazán, mikor szembenézett a borzasztó túlsúlyával. Ez Zsír!OrigoA test és a lélek balzsama: így teázz ősszelhttp://www.life.hu/ez-zsir/20170927-igy-teazz-osszel.htmlAz őszi és a téli időszak az otthoni bekuckózások, gyertyagyújtások, lélekmelengető teázások ideje. Mindennek pedig nagyobb jelentősége van, mint gondolnánk. Ez Zsír!ThinkstockMegmutatta formás lábait Liptai Claudiahttp://www.life.hu/ez-zsir/20170930-megmutatta-formas-labait-liptai-claudia-egy-podiumbeszelgetesen.htmlAzt már a Sztárban sztár nézői is láthatták, hogy Liptai Claudia szuperjó formában tért vissza a képernyőre. A műsorvezetőnek egyébként korábbi pluszkilói is jól álltak, de most látszik rajta, hogy nagyon odafigyel a kondíciójára. Ez Zsír!--Így készül a hamis vadas: recept!http://www.life.hu/ez-zsir/20170928-fott-marha-hamis-vadas-martassal-petrezselyemgyoker-felfujttal-recept.htmlBuday Péter alternatív receptjeivel még a legkalóriadúsabb magyar fogásokat is pillanatok alatt egészségesebbé lehet varázsolni. Az egészséges életmód ugyanis nem kell hogy íztelen legyen! Sőt, a gulyás levest, a túrós csuszát vagy éppen a töltött káposztát sem kell száműzni az étkezésükből! A Keverd újra, Buday! a finom, változatos, laktató és pénztárca barát ételekről szól! Egyenek mindig jót, és élvezzék az ízeket! Ez Zsír!OrigoSasha Pieterse, a Pretty Little Liars sztárja elképesztően meghízott: fotóhttp://www.life.hu/ez-zsir/20170929-30-kg-ot-hizott-sasha-pieterse-a-pretty-little-liars-sztarja.htmlHormonális problémája miatt rengeteget hízott a Pretty Little Liars legfiatalabb szereplője. Sasha Pieterse a közösségi oldalán adott magyarázatot, miért is nyom 30 kilóval többet. Ez Zsír!--





Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.