fogyás Gáspár Bea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem egyszer szóltak arról a hírek, hogy anyagcsere-problémái miatt meghízott Gáspár Bea. Bántották is ezért eleget, de most megmutatta, lesz ő újra karcsú. 

Bea megelégelte alakját és életmódváltásba fogott: diétázik, edz, és ez meg is látszik rajta. Győzike felesége a főzős oldalára tette fel az alábbi fotót:

Bereznay Dániel lesz az X-Faktor 12. döntőse Nagy Krisztián helyetthttp://www.life.hu/sztarok/20171014-bereznay-daniel-lesz-az-x-faktor-12-dontose-nagy-krisztian-helyett-radics-gigi-csapataban.htmlÚjabb énekes csatlakozik az X-Faktor ma esti döntőjében a 11 legjobbhoz. Úgy tudni, hogy a héten a műsorból önként távozó Nagy Krisztián helyére Bereznay Dániel lép majd. TV + SztárokOrigoIliász nyerte a Survivorthttp://www.life.hu/sztarok/20171013-iliasz-nyerte-a-survivort-az-rtl-en.htmlA líbiai származású, model elmondta, a csládját szeretné támogatni a főnyereményeként kapott 20 millió forintból. TV + SztárokOrigoX-Faktor: kritikusaihoz szólt ByeAlexhttp://www.life.hu/sztarok/20171013-kritikusaihoz-szolt-byealex-az-instagramon.htmlByeAlex Instagram oldalán tette közzé véleményét arról, hogy sokan támadják a döntései miatt. TV + SztárokOrigoEltűnt Tóth Vera Instagram oldalahttp://www.life.hu/sztarok/20171013-eltunt-toth-vera-instagram-oldala-a-hivatalos-megvan.htmlSajnáljuk, ez az oldal nem elérhető, az oldalt eltávolították. Ez a szöveg várja azokat, akik Tóth Verát keresik az Instagramon. TV + SztárokOrigoPapadimitriu Athina állítja, lányát szexuálisan zaklattákhttp://www.life.hu/sztarok/20171013-papadimitriu-athina-lanyat-szexualisan-zaklattak-meselte-a-reggeliben.htmlA színésznő az RTL Klub Reggelijében mesélte el, hogy a lányát szexuálisan zaklatták és megalázták a Színművészeti felvételijén. TV + Sztárok--Óriásit esett topless fotózásán Kate Uptonhttp://www.life.hu/sztarok/20171013-oriasit-esett-topless-fotozasan-kate-upton-a-tengerben.htmlKate Upton, a Sports Illustrated magazinnak állt modellt, ám a fotózás közben történt némi malőr. TV + SztárokNorthfoto

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.