Maldív-szigetek bikini nyaralás Elizabeth Hurley
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bikiniben lazít a tengerparton az 52 esztendős Elizabeth Hurley. A színésznő akár 10 évet is letagadhatna a korából.

Csodásan fest a bikinibe bújt Elizabeth Hurley, aki épp a Maldív-szigeteken nyaral jóképű tinédzser fiával. A The Royals című sorozat főszereplője ezúttal sem félt megmutatni lapos hasát és csinos alakját – de miért is tenné? Ugyanolyan szexi, mint évekkel ezelőtt!

@elizabethhurleybeach #BlackFriday

Elizabeth Hurley (@elizabethhurley1) által megosztott bejegyzés,

Kerényi Miklós Gábort állítólag beengedték az Operettszínházbahttp://www.life.hu/sztarok/20171127-kerenyi-miklos-gabort-allitolag-beengedtek-az-operettszinhazba.htmlKerényi Miklós Gábort kitiltották színházából miután zaklatási botrányba keveredett. A rendező állítólag mégis bemehetett, de csak egyetlen alkalomra. TV + Sztárok--Vajna Timi és a fűszoknyás télapó: vicces fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20171127-vajna-timi-es-a-fuszoknyas-telapo-vicces-foto.htmlEgy igazán vicces fotót osztott meg Instagramján Vajna Timi: egy üzletben rábukkant egy Andy Vajnára szinte megszólalásig hasonlító fűszoknyás télapóra. TV + Sztárok--Gyilkosság áldozata lett Pallavicini Zita édesanyjahttp://www.life.hu/sztarok/20171127-gyilkossag-aldozata-lett-pallavicini-zita-orgrofno-edesanyja.htmlRettenetes történetet mesélt el a TV2 Ázsia Expressz című reality-jének szereplője, Pallavicini Zita: 21 éves volt, amikor édesanyját meggyilkolták. TV + SztárokOrigoAmbrus Attilát apja halála változtatta meg: ezért tért jó útrahttp://www.life.hu/sztarok/20171127-ambrus-attilat-apja-halala-valtoztatta-meg.htmlAmbrus Attila többször is megpróbált megszökni, amíg börtönben volt, de rájött, hogy változtatnia kell. Apja miatt döntött úgy, hogy ez nem mehet így tovább. TV + SztárokOrigoKasza Tibit át akarta verni egy telefonos csalóhttp://www.life.hu/sztarok/20171127-kasza-tibit-at-akarta-verni-egy-telefonos-csalo.htmlKasza Tibi furcsa telefonhívást kapott a hétvégén, egy ismeretlen számról keresték méghozzá azzal, hogy az énekes összetörte az illető autóját. A csalók valószínűleg pénzt szerettek volna kicsikarni Tibiből, de feljelentés lesz a vége. TV + SztárokOrigoShane Tusup ordibálásával kiakasztott Hosszú Katinka nevelőedzőjét, Pass Ferencethttp://www.life.hu/sztarok/20171127-shane-tusup-ordibalasa-kiakasztotta-pass-ferenc-edzot.htmlShane Tusup vehemens természetét már mindenki ismerheti, hiszen Hosszú Katinkának is ordibálva szokott szurkolni, de ezúttal nem ösztönzés közben kiabált. A Halászlé Kupán egy edzőt sértett meg, aki megírta az esetet Facebook-oldalán. TV + SztárokFotó: Mudra László - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.