Hajdú Péter félmeztelen fotót posztolt: fotó

szelfi félmeztelen Hajdú Péter Instagram
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bizonyára meg van elégedve magával Hajdú Péter, ugyanis a napokban megmutatta, milyen félmeztelen ...

Hajdú Péter a szingli apukák életét éli, amibe belefér a testedzés is. Úgy tűnik a népszerű tévés meg van elégedve magával, ugyanis a hétvégén megmutatta felsőtestét ruha nélkül.

Hajdú Péter, félmeztelen Forrás: Instagram

Hiába edzel, ha ezt az 5 pontot megszegedhttp://www.life.hu/ez-zsir/20171124-hiaba-edzel-ha-ezeket-a-pontokat-megszeged.htmlA lelkesedés, a motiváció és a kemény edzés is hiábavaló, ha nem vagy tisztában néhány fontos alapszabállyal. Ráadásul nemcsak az edzéstervre kell figyelni, hanem egyéb életviteli szokásokra is. Érdemes kicsit utánajárni, vagy profi segítséget kérni, ha komolyan akarod venni az életmódváltást. Íme, 5 hiba, amit feltétlenül kerülj el! Ez Zsír!OrigoMegvillantotta hasát Tóth Vera: fotóhttp://www.life.hu/ez-zsir/20171126-megvillantotta-hasat-toth-vera.htmlAmióta lefogyott, egyre többet mutat meg testéből Tóth Vera. Nem is csoda. Ez Zsír!OrigoGáspár Evelin nagyon vékony: fotóhttp://www.life.hu/ez-zsir/20171126-gaspar-evelin-nagyon-vekony-instagram-fotojan.htmlAzon, hogy Gáspár Evelin bombaformában van, már nem is csodálkozunk, de legutóbb feltöltött fotója mindent visz. Ez Zsír!OrigoMegmutatta tökéletes alakját Tücsihttp://www.life.hu/ez-zsir/20171125-megmutatta-tokeletes-alakjat-tucsi-aryee-claudia-dedei.htmlIsmét elképesztően szexi fotóval borzolja a kedélyeket Instagramján Tücsi. Az Amerikában élő műsorvezető megmutatta kávézós szettjét. Nincs pasi, aki ezek után nem inna meg vele egy feketét. Ez Zsír!OrigoEgészséges recept: fejtett bableveshttp://www.life.hu/ez-zsir/20171123-fejtett-bableves-egeszseges-recept.htmlBuday Péter alternatív receptjeivel még a legkalóriadúsabb magyar fogásokat is pillanatok alatt egészségesebbé lehet varázsolni. Az egészséges életmód ugyanis nem kell hogy íztelen legyen! Sőt, a gulyáslevest, a túrós csuszát vagy éppen a töltött káposztát sem kell száműzni az étkezésükből! A Keverd újra, Buday! a finom, változatos, laktató és pénztárca barát ételekről szól! Ez Zsír!--A pasik többségét nem igazán zavarja a túlsúlyuk http://www.life.hu/ez-zsir/20171121-a-ferfiak-nagy-resze-nem-foglalkozik-a-tulsullyal.htmlMíg a csajok képesek minden dekát megszámolni, amit elfogyasztanak, addig a férfiak simán nem foglalkoznak azzal, ha van rajtuk némi felesleg. Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.