Jenna Kutcher, a duci nő, akit túl helyes férje miatt aláztak meg

Forrás: Instagram/Jenna Kutcher -
duci molett Jenna Kutcher férj helyes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jenna Kutcher azért került a figyelem középpontjába, mert egy olyan férfivel házasodott össze, akinek tökéletes a teste és szívdöglesztően néz ki. Jenna viszont nem olyan sovány, mint a modellek, sokan pedig nem értik, hogyan köthetett ki egy ilyen helyes pasi mellett.

Borzasztóan megalázták Jenna Kutchert csak azért, mert nem olyan sovány, amilyenek a modellek, és mégis, egy hihetetlenül dögös férje van. Egyszerűen nem tudják elképzelni az emberek, hogy egy olyan lány, mint ő, hogyan kötött ki egy kockás hasú férfi mellett. Üzenetekben bombázták őt a hasonló kérdésekkel, mire egy ütős Instagram-posztban reagált. Persze nagyon bántották őt ezek a megjegyzések, hiszen pontosan tisztában van azzal, hogy nincs tökéletes alakja. A férje viszont így szereti őt már 10 éve.

Jenna Kutcher és férje Forrás: Instagram/Jenna Kutcher

combom összeér, a karom nagy, a fenekem narancsbőrös, de így legalább több van belőlem, amit szerethet,

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.