Jenna Kutcher, a duci nő, akit túl helyes férje miatt aláztak meg

2018.03.20. 13:26

Jenna Kutcher azért került a figyelem középpontjába, mert egy olyan férfivel házasodott össze, akinek tökéletes a teste és szívdöglesztően néz ki. Jenna viszont nem olyan sovány, mint a modellek, sokan pedig nem értik, hogyan köthetett ki egy ilyen helyes pasi mellett.

Borzasztóan megalázták Jenna Kutchert csak azért, mert nem olyan sovány, amilyenek a modellek, és mégis, egy hihetetlenül dögös férje van. Egyszerűen nem tudják elképzelni az emberek, hogy egy olyan lány, mint ő, hogyan kötött ki egy kockás hasú férfi mellett. Üzenetekben bombázták őt a hasonló kérdésekkel, mire egy ütős Instagram-posztban reagált. Persze nagyon bántották őt ezek a megjegyzések, hiszen pontosan tisztában van azzal, hogy nincs tökéletes alakja. A férje viszont így szereti őt már 10 éve.

Jenna Kutcher és férjeForrás: Instagram/Jenna Kutcher

Ez a férfi imád minden hajlatot, gödröcskét, pattanást, és mindig emlékeztet arra, hogy még akkor is gyönyörű vagyok, amikor nem úgy érzem, vagy amikor nem zuhanyoztam napok óta. Szóval igen, a combom összeér, a karom nagy, a fenekem narancsbőrös, de így legalább több van belőlem, amit szerethet, és én azt a férfit választottam, aki képes kezelni ezt, és még annál is többet. Sokkal több vagyok a testemnél, ahogy ő is, és mindenki" – írta Jenna Instagram-oldalán.

Jenna Kutchermolettduciférjhelyes