Erdős Juci plus size fotós legújabb kampánya: #mindideálokvagyunk

Fotó: Erdős Juci -
kampány plus size szépség Erdős Juci
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A plus size fotós, Erdős Juci újabb nagy dobása a #mindideálokvagyunk kampány, amivel a női sokszínűségre, és a sokszínűség szépségére akarja felhívni a figyelmet. A kampány mondanivalójának jegyében ezúttal is hétköznapi nők álltak modellt fehérneműben.

Erdős Juci, aki a Plus Size Nap szervezője, és a híressé vált plus size aktok készítője is, ezúttal a #mindideálokvagyunk kampánnyal szeretné felhívni a figyelmet arra, hogy minden nő egyedi, minden nő szép és szerethető.

#mindideálokvagyunk Fotó: Erdős Juci

Juci egyébként kifejezetten plus size nőket fotóz, és célja, hogy bebizonyítsa: minden husi nő jó nő, és a szépség alapja a pozitív kisugárzás.

Fotó: Erdős Juci

"Mind ideálok vagyunk. Olyan sokfélék a nők, mégis megpróbálnak egy ideálnak, egy sablonnak megfelelően kinézni. Pedig a nők mind egyediek, csak van, aki úgy hiszi, ha hasonlít valakire, akkor lehet csak érdekes: a legtöbben tökéletes Instagram-lányok akarnak lenni, de ez nagyon rossz gondolkodásmód" - mesélte Juci legújabb kampányáról, és azt is hozzátette: "csak, mert van rajtad plusz, még szerethető vagy, s attól még érezheted jól magadat a bőrödben."

Erdős Juci plus size fotós: "Bebizonyítom, hogy igenis minden husi nő jó nő!"


Négy évvel ezelőtt határozta el, hogy kifejezetten a plus size témára specializálódik a fotósként dolgozó Erdős Juci. Hogy milyen személyes élmények vezettek ehhez a döntéshez, miért imádja csinálni, és hogyan kell megtanulni szeretni magunkat, többek között erről mesélt nekünk a mindig nyílt és őszinte művész, akit a közelgő Plus Size Napról is kifaggattunk. Olvasd el az interjút!

Önbizalom-növelő és öltözködési tanácsok: megjelent a Plus Size Stílusbibliahttp://www.life.hu/ez-zsir/20171211-plus-size-stilusbiblia-kozma-ritatol.htmlSzerencsére nemcsak külföldön, Magyarországon is egyre többen foglalkoznak a pozitív testkép, az egészséges önbizalom fontosságával, és a plus size nők helyzetével. Az újabb hazai kezdeményezés Kozma Ritától származik, a Plus Size Stílusbiblia írójától. Ez Zsír!--7 inspiráló idézet a leghíresebb plus size modelltől, Ashley Grahamtőlhttp://www.life.hu/ez-zsir/20171120-ashley-graham-plus-size-modell-inspiralo-idezetei.htmlAshley Graham plus size modelltől szinte nap mint nap tanulunk valamit a pozitív testképről, önmagunk elfogadásáról és szeretetéről, és arról, milyen hatással vannak a megszégyenítő, kritizáló kommentek embertársainkra. Tanuljunk tőle ma is: íme, 7 idézet Ashley-től. Ez Zsír!--Ők a legdögösebb plus size férfi modellek - Fotóhttp://www.life.hu/ez-zsir/20170214-plus-size-ferfimodellek.html2016 tavaszán, közel egy évvel ezelőtt szerződtette egy modellügynökség az első plus size férfi modellt. Azóta a számuk igencsak megszaporodott, imádja őket a női és a férfi közönség is. Nem is csoda, talán kevésbé szálkásak, mint modelltársaik, de annyira emberiek és annyira helyesek, hogy csak szeretni lehet őket. Habár igazán nagy divatcégek még nem nyitottak a plus size férfiak felé, de ha belegondolunk, hogy a plus size nők is mennyire lassan váltak elfogadottá a divatiparban, akkor nem is csodálkozunk rajta. Mi mindenesetre alig várjuk, hogy ők is foglalkoztassák ezeket a helyes pasikat. Ez Zsír!OrigoTörténelmet írnak! Így látják a világot a legdögösebb plus size modellekhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160728-5-plus-size-modell-aki-sokat-tett-az-egeszseges-testkepert.htmlNem kell csontsoványnak lenned ahhoz, hogy jól érezd magad a bőrödben – vallják a plus size modellek, akik modellkarrierjük mellett az egészséges önkép és a test szeretetének szóvivői is. Íme, 5 plus size modell, aki sokat tett a nőkért! Ez Zsír!--Önbizalomtuning: bikinis plus size lányok, akik bátran vállalják a testükethttp://www.life.hu/ez-zsir/20170717-bikinis-plus-size-nok.htmlÁllandóan azon aggódsz, hogy a pluszkilóid vagy a narancsbőröd miatt hogy fogsz kinézni a strandon? Vegyél példát azokról a plus size lányokról, akik teljes önbizalommal és boldogan vállalják a testüket bikiniben is. Ez Zsír!--Inspiráló plus size sportolók és történeteikhttp://www.life.hu/ez-zsir/20170301-inspiralo-plus-size-sportolok.htmlNem minden sportimádó hajszálvékony, ettől függetlenül egészségesen élnek, és minden teltebb férfit és nőt arra inspirálnak, hogy soha ne adják fel, és soha ne hagyják elhitetni magukkal, hogy ők kevesebbet érnek a pluszkilóik miatt. Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.