Férfiakat kérdeztünk, hogy melyik testrészükkel nincsenek megelégedve

férfi test fogyókúra álomalak edzés fogadd el magad
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gyakran hisszük, hogy csak nekünk, nőknek vannak utált, sőt, egyenesen gyűlölt testrészeink, melyeken vért izzadva próbálunk javítani, vagy egyszerűen csak takargatni. Nos, hölgyeim, íme pár példa arra, hogy bizony a férfiak többsége sincs megelégedve a testével, hiába is gondoljuk gyakran ennek ellenkezőjét.

Van, aki elfogadta magát, van, aki kemény munkával tett ellene. Mindkét verzió példaértékű, hiszen nem csak tökéletes alakkal lehet boldog az ember.

A „rövidnadrág”-effektus

A láb igen kényes pont. Vékony, vastag, formátlan? Ez az a testrész, melynek edzésében bizony valóban nem árt szakember, edző segítségét kérni. Hiszen egy formás láb arányos, ami egy normál edzéstervvel nem mindig érhető el, sőt!

„A lábam mindig olyan volt, mint egy piszkafa” (Illusztráció) Forrás: Shutterstock

A striák, amik nem csupán terhesség alatt alakulhatnak ki

A fogyás jó dolog, de ennek is vannak hátulütői – megnyúlt bőr, striák. Igen, ezek a terhesség alatt is azért jelentkeznek, mert a bőr hirtelen kitágul, ami hízásnál is előfordulhat. Amíg az ember többet nyom, mint szeretné, a csíkok a legkevesebbek, amik foglalkoztatják. Amikor azonban eléri a kitűzött álomalakot, hirtelen nagyon zavaróakká válhatnak.

A fogyás jó dolog, de ennek is vannak hátulütői – megnyúlt bőr, striák (Illusztráció) Forrás: Shutterstock

A kritikus pont, a has

Ennek a területnek a kidolgozása igényli a legkitartóbb munkát. Persze nem mindenkinek cél a kockák elérése, de az. hogy egy ruhában, egy testhezálló felsőben ne dudorodjon ki a pocak, sokak álmában megjelenik. A férfiak ehhez másként állnak, vagy mégsem?

„A legnagyobb károkat a hasam szenvedte meg. Amikor a tükörbe néztem, nem voltam túl boldog” (Illusztráció) Forrás: Shutterstock

Vannak olyan testrészeink, melyeken nem tudunk változtatni, hiába az egészséges étrend, az észszerű testmozgás. Ezekkel nem tehetünk mást, csak elfogadhatjuk.

Mi a tanulság? Tégy meg mindent, hogy elérd azt a testet, melyben jól érzed magad, de amin nem tudsz, vagy csak erődön felül tudnál változtatni, azt egyszerűen fogadd el.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.