Singh Viki előtte-utána fotón mutatta meg, mennyit fogyott

fogyás Singh Viki életmódváltás előtte-utána énekesnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Singh Viki előtte-utána fotón mutatta meg, mennyit fogyott az elmúlt hónapokban.

10 kilótól szabadult meg az utóbbi hónapokban Singh Viki, aki olyannyira jól érzi magát a bőrében, hogy nemrég még azt is nyilatkozta, hogy akár egy férfimagazinnak is szívesen levetkőzne.

A csinos énekesnő közösségi oldalán most egy előtte-utána fotót mutatott követőinek. Jól látszik, hogy a nadrág, ami korábban jó volt rá, most csak úgy lötyög rajta. Azt írta a képhez, hogy karácsonykor még 67 kilót nyomott és folyton éhségérzet gyötörte. Azóta azonban édesapja hozott neki egy csodaszert Indiából, és ennek, illetve az életmódváltásának köszönhetően immár újra nádszálvékony.

Sokan mondták, hogy fogadjam el és szeressem magam, hisz szép vagyok, de én azt gondolom, hogy annak a 10 kg feleslegnek nem volt helye a testemen! Az én esetemben ez nem testképzavar volt, hanem valós felesleg! Boldog vagyok, és büszke, hogy annyira kitartó voltam, hogy elértem a kitűzött célt! De most nem szabad visszaesni! Persze néha szabad csalni, de bizony az álomalak elérése minimális életmódváltással jár!"

Ugyanaz a naci tavaly szeptemberben és ma délután!!! ☝ ☝ Na igen... 10 kg az 10 kg!! Erre bizony nem lehet azt mondani, hogy nem látszik a változás... A képet NEM RETUSÁLTAM természetesen! Régen sem voltam túlsúlyos , de pont annyi volt rajtam , hogy ne érezzem magam kifogástalanul a bőrömben! Ez a kép egyébként a Sztárban Sztár sajtó tájékoztatóján készült rólam ... a műsor alatt a stressz nasizás miatt további 3-4 kg szaladt még fel rám... karácsonykor volt a mélypont... akkor 67 kg voltam és persze állandóan éhesnek éreztem magam! (majd ezekről is teszek ki képet!!! nyilván az előnytelen képeket eddig sosem posztoltam magamról , de most ennek is eljött az ideje!!! :) ) Azt gondolom, hogy amin lehet ( és persze ha akarsz , mert zavar ) azon kell is változtatni!! Sokan mondták, hogy fogadjam el és szeressem magam , hisz szép vagyok, de én azt gondolom, hogy annak a 10 kg feleslegnek nem volt helye a testemen! Az én esetemben ez nem testkép zavar volt , hanem valós felesleg! Boldog vagyok, es büszke, hogy annyira kitartó voltam , hogy elértem a kitűzött célt!!! De most nem szabad vissza esni! Persze néha szabad csalni, de bizony az álom alak elérése minimális életmód váltással jár!! A koplalásnak és éhezésnek semmi értelme!! Nekem szerencsére volt segítségem, hiszen apukám meglepett Indiából egy csodaszerrel, ami nekem működik!! Az étvágyam csökkent de nem lettem fáradekony! Most én döntöm el mikor mit eszek, nem pedig a falási rohamok döntenek helyettem!!! Az eredmény pedig magáért beszél!! ☝ ☝ #bodygoals #lovemybody #transformation #indiat

S i n g h V i k i (@singhvikiofficial) által megosztott bejegyzés,

Így edz a világ legszexibb időjósa, Sol Perez: fotókhttp://www.life.hu/ez-zsir/20180529-igy-edz-a-vilag-legszexibb-idojosa-sol-perez-fotok.htmlSol Perez kétségtelenül a világ egyik legszexibb időjósa, rengeteget edz, formás fenekét férfiak ezrei imádják. Ez Zsír!OrigoA tudatos életmód híve Köböl Anita, a TV2 műsorvezetőjehttp://www.life.hu/ez-zsir/20180528-kobol-anita-hizekony-alkatnak-vallja-magat.htmlA belső szépség kisugárzik, a külső megejelenés pedig hatással van az önbizalmunkra - ezt vallja Köböl Anita is, aki mindig a harmóniát keresi az életben. A TV2 műsorvezetője az Ez Zsír! magazinban nyilatkozott életmódjáról. Ez Zsír!OrigoAdam Levine hatalmas bicepszet, felesége pedig szülés utáni alakot villantotthttp://www.life.hu/ez-zsir/20180528-adam-levine-hatalmas-bicepszet-felesege-pedig-szules-utani-alakot-villantott.htmlÚgy tűnik mindketten igyekszenek sportolni és egészségesen élni, hiszen Adam Levine hatalmas bicpszet villantott, felesége, Behati Prinsloo pedig megmutatta, milyen jó formában van a szülés után. Ez Zsír!--Janza Kata 14 kilót fogyott saját módszerévelhttp://www.life.hu/ez-zsir/20180528-janza-kata-14-kilot-fogyott-sajat-modszerevel.htmlJanza Kata úgy érezte, felszaladt rá némi felesleg, ezért sajátos módszerű diétájához fordult. Így sikerült 6 hét alatt 14 kilótól megszabadulnia! Ez Zsír!OrigoRecept hétvégére: kelkáposztaleveshttp://www.life.hu/ez-zsir/20180525-recept-kelkaposzta-leves.htmlBuday Péter alternatív receptjeivel még a legkalóriadúsabb magyar fogásokat is pillanatok alatt egészségesebbé lehet varázsolni. Az egészséges életmód ugyanis nem kell hogy íztelen legyen! Sőt, a gulyáslevest, a túrós csuszát vagy éppen a töltött káposztát sem kell száműzni az étkezésükből! A Keverd újra, Buday! a finom, változatos, laktató és pénztárcabarát ételekről szól! Ez Zsír!OrigoCzippán Anett nem bánja, hogy egyelőre nem sikerült lefogyniahttp://www.life.hu/ez-zsir/20180524-czippan-anett-nem-banja-hogy-egyelore-nem-sikerult-lefogynia.htmlCzippán Anett elárulta, sem ő, sem a párja nem bánja, hogy egyelőre nem sikerült lefogynia szülés után. Ez Zsír!Fotó: Szabó Gábor - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.