Az edzőteremből posztolt Szandi: csupa izom a teste

családanya edzőterem énekesnő edzés Szandi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szandi ismét megmutatta, hogy 41 évesen, három gyermek után is bomba teste van.

Szandi épp nyaralását tölti Zalakaroson, de nem feledkezett meg rajongóiról sem, ezúttal az edzőteremből posztolt közösségi oldalára. A fotón jól látszik, hogy a 41 éves, háromgyermekes énekesnő remek formában van és teste ma is csupa izom. Fantasztikus vádlija van, a hasa pedig teljesen lapos.

Nyaralás közben sem árt egy kis testedzés.

Szandi (@szandi_hivatalos) által megosztott bejegyzés,

Pál Éva utcára kerülhet, nem hívták vissza a Neotonbahttp://www.life.hu/sztarok/20180705-pal-eva-utcara-kerulhet-nem-hivtak-vissza-a-neotonba.htmlÚjra fellépne a Neoton-tagokkal Pál Éva, akinek hamarosan elárverezik házát. Azt mondja, neki ugyanolyan joga lenne használni a nevet, így pedig megmenthetné otthonát. TV + Sztárok--Havas Henrik úgy véli, jó a genetikája, a szexuális zaklatásokról is beszélthttp://www.life.hu/sztarok/20180705-havas-henrik-ugy-veli-jo-a-genetikaja-a-szexualis-zaklatasokrol-is-beszelt.htmlHavas Henrik nem jelent meg a húszmilliós pere első tárgyalásán, a Story magazinnak adott interjújában beszélt a szexuális zaklatásról, amivel megvádolták és arról is, hogy úgy gondolja, jó a genetikája. TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huBaukó Éva pszichológushoz fordult: nem elégedett a szakember munkájávalhttp://www.life.hu/sztarok/20180705-bauko-eva-pszichologusnal-volt-de-nem-tetszett-neki.htmlÚgy érezte Baukó Éva, hogy ideje pszichológushoz fordulnia, ám nem azt kapta, amit várt. Sajnálja, hogy kifizette egy bikini árát feleslegesen. TV + Sztárok--Zoltán Erika megmutatta, milyen csinos bikinibenhttp://www.life.hu/sztarok/20180705-zoltan-erika-megmutatta-milyen-csinos-bikiniben.htmlFekete bikiniben pózol Zoltán Erika. A magyar énekes megmutatta, hogy még mindig csinos túl az ötödik x-en is. TV + SztárokOrigoNagyon hasonlít egymásra Hujber Feri és Paudits Béla életútjahttp://www.life.hu/sztarok/20180705-nagyon-hasonlit-egymasra-hujber-feri-es-paudits-bela-eletutja-parhuzam.htmlRémisztően hasonló Hujber Feri és Paudits Béla életútja. Tanulmányaikban és karrierjükben is több közös pont fedezhető fel. TV + Sztárok--Ambrus Attila újra tárgyalásra megy, elvették a jogosítványáthttp://www.life.hu/sztarok/20180705-ambrus-attila-ujra-targyalasra-megy-elvettek-a-jogositvanyat.htmlAlkoholt fogyasztott a Viszkis, Ambrus Attila, majd volán mögé ült. A rendőrök szinte azonnal megszondáztatták, elvették a jogosítványát. Most gyanúsítotti kihallgatásra idézte a rendőrség. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.