21 kilót fogyott Molnár Anikó

Forrás: FEM3 -
fogyás inzulinrezisztencia Molnár Anikó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Korábban arról írtunk, hogy Molnár Anikó önsörfőző szindrómanevű betegsége miatt képtelen lefogyni. Most azonban lefogyott jópár kilót, kiderült, Anikó inzulinrezisztenciás, ami most már kezelve nem okoz problémát. 

"Most 84 kiló vagyok, de tegyük hozzá, hogy 180 centi magas. Volt idő, amikor már nem is mértem magam, úgy elszaladt a súlyom. A legmagasabb mért súlyom, százöt kiló volt" - mondta el a Borsnak Anikó, aki az egyik vendégével beszélgetve került endokrinológus szakemberhez.

"A vizsgálatokból kiderült, inzulinrezisztenciám van, ami a hasnyálmirigy működési zavara. Az orvosom, azonnal kezelésbe vett. Nem írt elő diétát, kaptam egy listát az ajánlott és nem ajánlott ételekről. Nem sok, hat tétel szerepel rajta. Nem kell méregetnem semmit, csak néhány ételt elkerülni. A legfontosabb, hogy naponta szurit adok magamnak a hasamba. Azóta nem szédelgek, nincs falási kényszerem, evés után nem áll be a kajakóma. Ezzel a módszerrel fogytam még 13 kilót, ami nem jön vissza. Így tartok huszonegynél. Akkor gyógyulok jól, ha a hasi zsír megy le. Hát nekem olyan feszes lett a hasamon a bőr, hogy alig tudom megszúrni. Az övem négy lyukkal kell beljebb kell húzni. Két hónapja csinálom, de eddig még nem sportoltam. Most már szeretnék, de még két hónapig nem lehet a gerincsérvem miatt. Utána viszont elkezdem. És nem csak a pluszkilóktól szabadultam meg, hanem a heti két migrénes fejfájástól is. Mindig volt önképzavarom, most sem tudom agyban követni a fogyást. De egy férfi barátom azt mondta, harmincöt évesnek lát, nem mondja meg senki, hogy mindjárt negyvenhárom leszek" - tette hozzá.

Forrás: FEM3

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.