Nyílt levet kapott Tess Holliday plus size modell: "Kórosan elhíztál"

2018.09.23. 19:30

Piers Morgan angol tévés brutálisan őszinte levelet írt Tess Holliday plus size modellnek, aki nemrég a Cosmopolitan címoldalán hirdette, hogy az őt lenézők csókolják meg a fenekét.

Nem ez az első alkalom, hogy Piers Morgan kiakad Tess Hollidayre, ám most egy erősen őszinte nyílt levélben osztotta ki a plus size modellt - írja a Daily Mail. Indulatait a brit Cosmo októberi címlapja váltotta ki, amin Tess szerepel.

Nyílt levet kapott Tess Holliday plus size modell Piers Morgan brit tévéstőlForrás: Cosmopolitan

Piers azt írja, a címlap valóban nagyon újszerű, mivel a modell 160 centis és 136 kilós. Ezen adatok alapján pedig kórosan elhízott. Ez pedig nem egy vélemény, hanem orvosi tény, ennek kiszámítására használják ugyanis a BMI-indexet. A tévés szerint nonszensz, hogy a magazin példaképnek tünteti fel Hollidayt. Azt írja, ez a jelenség ugyanannyira káros, mint a zéró méretű modellek esetében, ezt pedig nem ünnepelni kellene. Morgan szerint az is lehetséges, hogy a modell tisztában van azzal, hogy saját magát is ámítja, hírnevének egyetlen oka ugyanis az extrém túlsúlya. Azt kéri Tesstől, hogy ne hazudjon tovább magának.

A válasszal Holliday sem maradt adós, Twitterén fejtette ki álláspontját. Szerinte Piers Morgan a megszállottjává vált, és szerinte ő maga is a telt nőket kedveli, csak ezt nem meri bevallani magának.

Tess Hollidayelhízásplus size modell