Megyeri Csilla követőitől kért segítséget, párja meghízott

párkapcsolat Megyeri Csilla szerelem hízás egészség evés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Közösségi odalán kért segítséget követőitől Megyeri Csilla. Úgy látja, hogy párja, Zsolti sokat hízott az utóbbi időben. Szeretné, ha leadna pár kilót, de nem tudja, hogyan motiválja. 

Megyeri Csilla külseje megváltozott az utóbbi időben, ugyanis levágatta a haját. Nagyon döntést hozott meg ezzel, régóta derékig érő hajkoránval hódított. Most azonban arról számolt be közösségi oldalán, hogy párjánál, Zsoltinál is változás állt be, ám nem éppen pozitív irányú. A férfi felszedett pár kilót, Megyeri pedig nem tudja, hogyan motiválja a mozgásra. Követőitől kért segítséget.

"Megint eszik. Már a 3. kuglófnak is neki esett Zsolti. Az tény, hogy isteni finom, és jól esik nasizni filmezés közben (én is szoktam), de kezd a pocija nőni. És most finoman fogalmaztam. Próbálom rávenni, hogy figyeljen már oda magára, de mintha a falnak mondanám. Na jó, a héten elment kétszer futni. Szerintetek mit csináljak? Hogy tudnám motiválni Zsoltit? Eskü, nem tudom. Elhagyom" - írta posztjában Megyeri Csilla, a fotón pedig párja látható, amint a hasára tett tányérról falatozza a csokoládés süteményt.

Így hozta helyre az életét a több mint százkilós anyukahttp://www.life.hu/ez-zsir/20181005-veronica-schoor-szules-utan-valtott-eletmodot.htmlVeronica Schoor mindig is vékony lány volt. Soha nem kellett odafigyelnie arra, hogy miből és mennyit eszik. Minden megváltozott azonban, amikor várandós lett. Két terhessége alatt 45 kilót szedett fel, és sokáig észre sem vette, hogy mennyire megváltozott a teste. Ismerd meg Veronica történetét! Ez Zsír!OrigoEgészséges recept: gyümölcssaláta gnocchivalhttp://www.life.hu/ez-zsir/20181004-recept-gyumolcssalata-gnocchival.htmlBuday Péter alternatív receptjeivel még a legkalóriadúsabb magyar fogásokat is pillanatok alatt egészségesebbé lehet varázsolni. Az egészséges életmód ugyanis nem kell hogy íztelen legyen! Sőt, a gulyáslevest, a túrós csuszát vagy éppen a töltött káposztát sem kell száműzni az étkezésükből! A Keverd újra, Buday! a finom, változatos, laktató és pénztárcabarát ételekről szól! Ez Zsír!OrigoTipikus hibák, amiket a fogyókúrázók elkövetnekhttp://www.life.hu/ez-zsir/20181007-tipikus-hibak-amiket-a-fogyokurazok-elkovetnek.htmlKét hét után megállsz a fogyásban, bármennyire is kevés kalóriát viszel be? Ennek tudományos oka van: a szervezet hosszútávon lelassítja az anyagcseréjét, így ilyenkor hiába eszünk nagyon keveset, a kilók maradnak. Somogyi Krisztina dietetikus elmondja, milyen tipikus hibákat követnek el a diétázók és hogyan lehet beállítani a megfelelő kalóriaszintet. Ez Zsír!OrigoA fiatalon tartó 5 tibetijóga-gyakorlathttp://www.life.hu/ez-zsir/20181003-tibeti-joga-gyakorlatok-a-fiatalsagert.htmlEzek a bárki számára könnyen elvégezhető gyakorlatsorok a tibeti szerzetesek tudásán alapul. Ezt az ősi módszert a fiatalság forrásának is hívják. Méregdrága fiatalító kozmetikumok, vitalitást ígérő kapszulák megvásárlása helyett egy fillér kiadás nélkül, napi 15 perc időráfordítással otthon is elvégezhetők ezek a rítusok, amiknek valóban stresszcsökkentő, fiatalság- és életerő megőrző hatásuk van. Ez Zsír!OrigoÚj szerelméről beszélt Szorcsik Vikihttp://www.life.hu/ez-zsir/20181005-uj-szerelmerol-beszelt-szorcsik-viki.htmlA színésznő is játszik a Korhatáros szerelem második évadában, melyben egy negyvenes bombázó karakterét alakítja. Hogy milyen volt a forgatás, valamint, hogy hogyan tartja magát formában, arról ő maga mesélt. Ez Zsír!Gáspár Evelin egy szépészeti kezelésről jelentkezett be, zsírleszívásra készülhethttp://www.life.hu/ez-zsir/20181005-gaspar-evelin-egy-szepeszeti-kezelesrol-jelentkezett-be-zsirleszivasra-keszulhet.htmlAz utóbbi években 40 kilótól szabadult meg a friss diplomás Gáspár Evelin. Most egy szépészeti kezelésről jelentkezett be Insta-storyban, amelyről azt mondta, hogy ezt zsírleszívások előtt szokták alkalmazni. Vajon ez lesz nála a következő lépés? Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.