Egy filmszerep kedvéért kezdett komoly edzésbe Vajna Timi

Forrás: Instagram/timeavajna -
Vajna Timi erősítés filmszerep edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vajna Timi a Life TV magazinműsorában, az Ez Zsírban árulta el, hogy egy filmszerep kedvéért már egy ideje súlyzós, erősítő edzéseket végez. Az eredmény pedig egyre jobban látszik!

"Kaptam egy filmszerepet, és erre szerettem volna felkészíteni a testemet. Mivel még soha nem csináltam súlyzós edzéseket, és ehhez a filmhez nagyon izmosnak kell a lenni, ezért a legjobb emberhez szerettem volna fordulni, azaz Varga Danihoz" - mesélte Vajna Timi, hogyan talált rá személyi edzőjére, akinek nemcsak az edzések kapcsán követi az utasításait, de az étrendjét is követi.

"Féltem tőle, hogy ha súlyzós edzéseket csinálok, férfias leszek, de ez nem igaz, nagyon szépen szálkásít, gyönyörű vonalakat ad" - mondja Timi, aki mostanában mindennap lejár edzeni, és máris látja az új étrend és edzésmódszer eredményét.

Így hozta helyre az életét a több mint százkilós anyukahttp://www.life.hu/ez-zsir/20181005-veronica-schoor-szules-utan-valtott-eletmodot.htmlVeronica Schoor mindig is vékony lány volt. Soha nem kellett odafigyelnie arra, hogy miből és mennyit eszik. Minden megváltozott azonban, amikor várandós lett. Két terhessége alatt 45 kilót szedett fel, és sokáig észre sem vette, hogy mennyire megváltozott a teste. Ismerd meg Veronica történetét! Ez Zsír!OrigoÖntudatos, bátor és plus size, ilyen a modern kori Frida Kahlo: fotósorozat!http://www.life.hu/ez-zsir/20181004-frida-kahlo-fotosorozatot-keszitett-erdos-juci-plus-size-fotos.htmlErdős Juci plus size fotóst ezúttal Frida Kahlo személyisége ihlette meg. Az öntudatos, önmagával is bátran szembenéző művész alakját a mai korba helyezte át Juci, és modelljével együtt bámulatos fotósorozatot alkotott meg. A képekről sugárzik a nőiség, az erő, a színek magukkal ragadnak. A képek jelentőségéről magát a fotóst kérdeztük! Ez Zsír!Origo5+1 ok, amiért imádjuk a szelídgesztenyéthttp://www.life.hu/ez-zsir/20181003-ezert-imadjuk-a-szelidgesztenyet-jotekony-hatasai.htmlAmellett, hogy rendkívül egészséges, igazi hangulatfokozó étel, amit ráadásul főételben, de nassolnivalóként is fogyaszthatunk. A szelídgesztenye kétségtelenül az őszi-téli szezon egyik legnagyobb slágere. Most eláruljuk, miért imádjuk! Ez Zsír!OrigoElárulta fogyása titikát Veres Mónika énekesnőhttp://www.life.hu/ez-zsir/20181001-igy-adta-le-a-plusz-kilokat-veres-monika-nika-enekesno.htmlVeres Mónika, vagy ahogy legtöbben ismerik, Nika a Ez Zsír! magazin kamerái előtt vallott fogyási kálváriájáról: a nehézségekről és a sikerekről is. Ez Zsír!OrigoEgészségbomba őszre: a birsalma jótékony hatásaihttp://www.life.hu/ez-zsir/20180927-a-birsalma-jotekony-hatasai.htmlHabár a birsalma feldolgozása nem a legegyszerűbb dolog, nagyon is megéri évente egyszer nekiállni ennek a műveletnek. A birsalmának ugyanis rengeteg jótékony hatása van, ráadásul sokféleképpen elkészíthető, és mindenhogy nagyon finom. Ez Zsír!OrigoÍgy fogytam 30 kilót fél év alatthttp://www.life.hu/ez-zsir/20180907-fogyas-fel-ev-alatt-30-kilot.htmlCharlene Bazarian hosszú évek alatt szedett fel 50 kiló súlyfelesleget, és évekig észre sem vette, hogy mennyire elhagyta magát. Egy megalázó eset azonban meghozta azt az „aha” pillanatot, ami ráébresztette, mennyire elvesztette a kontrollt, és rájött, hogy változtatni akar. Ismerd meg a történetét! Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.