Pofonegyszerű Meghan Markle kedvenc reggelije

egyszerű pirítós Meghan Markle reggeli
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meghan Markle hercegnéként is az egyszerű és egészséges táplálkozás híve maradt. Különleges fogások helyett a kedvenc reggelije továbbra is az avokádós pirítós.

Meghan Markle ízlése nem lett kacifántosabb csak azért, mert csatlakozott a királyi családhoz. Úgy néz ki, ő továbbra is előnyben részesíti az egyszerű fogásokat, főként, ha a reggelijéről van szó. Ez derült ki legalábbis Meghan barátja, Daniel Martin Instagram-posztjából, aki a hercegnénél vendégeskedett.
A sminkest finom falatokkal fogadta a hercegné a palotában, méghozzá avokádós pirítóssal, amit pofonegyszerű elkészíteni. Csupán teljes kiőrlésű kenyér, összetört avokádó, egy kis só, bors és olívaolaj kell hozzá.

Így fogyott le a 172 kilós anyukahttp://www.life.hu/ez-zsir/20190118-igy-fogyott-le-a-172-kilos-anyuka-cristina-mcclaren.htmlSzülei válása következtében lett érzelmi evő Christina McClaren, aztán csak fiatal anyukaként jutott el oda, hogy változtatnia kell. Ekkor már 172 kiló volt, és egy szimpla terpeszugrást sem tudott megcsinálni. Ismerd meg Christina történetét! Ez Zsír!OrigoSuperman-fekvőtámasz: te meg tudnád csinálni? http://www.life.hu/ez-zsir/20190116-superman-fekvotamasz-igy-csinald-meg.htmlHa valami izgalmas kihívásra vágysz a sport területén, próbáld ki magad a Superman-fekvőtámaszban, amit elsajátítva tényleg igazi szuperhősnek érezheted magad. Mutatjuk a módszertanát! Ez Zsír!OrigoDiétázni kezdett Erdélyi Mónikahttp://www.life.hu/ez-zsir/20190119-dietazni-kezdett-erdelyi-monika-musorvezeto.htmlSzakemberrel állíttatott össze étrendet és komoly diétába fogott Erdélyi Mónika. A műsorvezető a bikiniszezonra szeretné formába hozni magát. Ez Zsír!Fotó: Rostás Bianka/Life.huQuinoás pizzafalatok: ha valami egészségeset nassolnálhttp://www.life.hu/ez-zsir/20190116-quinoas-pizzafalatok-recept-egeszseges-nassolnivalo.htmlHa egészséges nassolnivalóra vágysz, vagy vendégváró falatokat készítenél, próbáld ki ezeket a pizza ihlette, nem mellesleg gluténmentes, könnyen elkészíthető falatkákat. Íme, a recept! Ez Zsír!OrigoNem elégedett meg azzal, hogy vékony, izmos akart lennihttp://www.life.hu/ez-zsir/20190116-katie-crewe-eletmodvaltasanak-tortente.htmlKorábban azt gondolta, normális, hogy mindennap fáradt és erőtlen. Aztán elkezdett sportolni, és megváltozott vele a világ. Ismerd meg Katie Crewe történetét! Ez Zsír!OrigoItt egy egyszerű módszer arra, hogyan csökkentsd az ételek kalóriatartalmáthttp://www.life.hu/ez-zsir/20190117-itt-egy-egyszeru-modszer-arra-hogyan-csokkentsd-az-etelek-kaloriaszamat.htmlHa nem öntjük az olajat a serpenyőbe, hanem spray-vel ráfújjuk, az ételeink kalóriatartalma is kisebb lesz. Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.