Egészséges kilófaló: a zabkása a csodareggeli

Forrás: Shutterstock -
fogyás zab táplálkozás joghurt egészség zabkása reggeli
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokan a reggeli rohanás miatt kihagyják a nap első étkezését, ám gyorsan is bekaphatunk valami táplálót, ami még a kilók lefaragásában is a segítségünkre lehet. Az örök csodareggeli pedig nem más, mint a zabkása. 

Szeretnél megszabadulni néhány felesleges kilótól? Mindig kevés az időd reggel? Ha mindkettőre igen a válasz, akkor a tökéletes reggeli számodra is a zabkása.

Ha nincs rá időd, hogy gyorsan főzz valamit, akkor sem kell aggódni, hiszen időt spórolhatsz, ha egyszerűen összekevered joghurttal a zabot. Még jót is teszel a szervezetednek, a joghurttal ugyanis plusz fehérjét viszel be.

Egy pohár joghurtba tegyél 2 evőkanál zabpelyhet. Ízesítheted fahéjjal vagy akár egy kis áfonyával is, ami gazdag antioxidánsokban.

A zabkása a szuperreggeli Forrás: Shutterstock
Nem minden szénhidrátot kell mellőzni fogyókúra idejénhttp://www.life.hu/ez-zsir/20190212-nem-minden-szenhidratot-kell-mellozni-fogyokura-idejen.htmlMinden fogyókúrázó a szénhidrátokat iktatja ki először az étrendjéből, pedig nem minden esetben ellensége a diétának, csak az a nem mindegy, hogy milyet választunk. Ez Zsír!OrigoBomba alakot villantott Voksán Virág: alig négy hónapja szülthttp://www.life.hu/ez-zsir/20190212-bomba-alakot-villantott-voksan-virag-alig-negy-honapja-szult.htmlVoksán Virág elképesztően jól néz ki négy hónappal szülés után. Ez Zsír!--Ő lesz Schobert Norbi utódja: Norbi mindenbe segíti a munkájáthttp://www.life.hu/ez-zsir/20190212-schobert-norbi-fia-veszi-at-apja-birodalmat.htmlSchobert Norbit a munka hajtja előre, éppen ezért úgy véli, még hosszú, hosszú ideig nem megy majd nyugdíjba. De ha eljön az idő, tudja, kire hagyja birodalmát.Ez Zsír!Origo50 évesen is bomba nő: így edz Jennifer Anistonhttp://www.life.hu/ez-zsir/20190206-jennifer-aniston-50-evesen-is-bomabno-igy-edz.htmlMa ünnepli 50. születésnapját Jennifer Aniston, aki nemcsak a munkássága miatt lehet példakép, de azért is, mert rendkívül tudatosan él: soha nem téveszti szem elől, hogy az egészség a legfontosabb kincsünk, amire vigyázni kell. Nem csoda, hogy ma is bomba formában van a Jóbarátokból megismert színésznő. Ez Zsír!--Napi 5 perc a lapos hasért: így csináldhttp://www.life.hu/ez-zsir/20190206-napi-5-perc-a-lapos-hasert-edzes.htmlHa a lapos has a célod, mindössze napi ötperces edzéssel is elérheted. Csináld csak önmagában vagy a szokásos edzésed kiegészítéseként a következő mozgássort – nem fogsz benne csalódni. Ez Zsír!Origo5 szabály, amit soha ne szegj meg, ha fogyni akarszhttp://www.life.hu/ez-zsir/20190206-ezeket-a-szabalyokat-soha-ne-szegd-meg-ha-fogyni-akarsz.htmlAki diétába kezd, bizony szembesülhet azzal, hogy valamiért nem működik a fogyás, nem úgy halad az életmódváltás, ahogy ő elvárná. Több hiba is csúszhat a dologba, de van néhány tényleg kőbe vésett szabály, amelyet soha nem szabad megszegni, ha komolyan gondoljuk a változást. Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.