diéta fogyás Baby Gabi inzulin-rezisztencia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Baby Gabi az inzulinrezisztenciája miatt kezdett el diétázni. Ősz óta 16 kilótól szabadult meg.

Baby Gabinál tavaly ősszel diagnosztizáltak inzulinrezisztenciát az orvosok. Az énekesnő most a FEM3 Caféban elárulta, hogyan is derült fény a problémára, és az előírt diéta miként hatott rá.

Tavaly október-november körül éreztem, hogy hiába volt kint hideg, akkor is folyt rólam a víz, és éreztem, hogy ez nem normális. Elmentem egy teljes kivizsgálásra, és kiderült, hogy inzulinrezisztencia, és gyógyszert kell szednem, szigorú diétát tartanom. Így november óta sikerült leadnom 16 kilót. (...) Nekem terhességi diabéteszem volt, ami elmúlt. De az esetek nagy részében ez visszajön. Meghatározott időben kell ennem mindennap, naponta ötször, megvan, hogy melyik étkezésnél mennyi szénhidrátot, fehérjét, zsírt vihetek be a szervezetembe."

51 éves, de 30-nak nézik az anyukát, ez a titkahttp://www.life.hu/ez-zsir/20190529-51-eves-de-30nak-nezik-az-anyukat-ez-a-titka.htmlLegalább két évtizedet letagadhatna korából egy 51 esztendős anyuka. Ez Zsír!--5 illemszabály, amit erősen érdemes betartani az edzőterembenhttp://www.life.hu/ez-zsir/20190527-5-illemszabaly-amit-erdemes-erosen-betartani-egy-edzoteremben.htmlAz edzőterem lehet félelmetes, lehet szokatlan vagy otthonos közeg, de az ottani illemszabályok – bár többségük íratlan – mindenkire vonatkoznak. Most az öt legfontosabbat szedtük össze, melyek éppúgy érintik a teljesen kezdőket, mint a heti több alkalommal terembe járókat. Ez Zsír!OrigoElhízáshoz vezethetnek a feldolgozott élelmiszerekhttp://www.life.hu/ez-zsir/20190528-elhizashoz-vezethetnek-a-feldolgozott-elelmiszerek.htmlTöbb evésre késztetnek a túlzottan feldolgozott élelmiszerek, ezzel pedig növelik az elhízás kockázatát – derült ki egy friss felmérésből. Ez Zsír!OrigoSingh Viki alaposan lefogyott: előtte-utána fotót mutatotthttp://www.life.hu/ez-zsir/20190524-singh-viki-alaposan-lefogyott-elotteutana-fotot-mutatott.htmlSingh Viki megmutatta, hogyan nézett ki egy évvel ezelőtt, és most, 12 kilós fogyás után. Ez Zsír!OrigoSokat kávézol, teázol? Vagy diétás étrendet követsz? Akkor vasat érdemes szedned, de nem mindegy, hogy mit!http://www.life.hu/ez-zsir/20190523-sokat-kavezol-teazol-vagy-dietas-etrend-akkor-vasat-erdemes-szedned.htmlAz egyoldalú táplálkozással, napjaink változatos diétairányzataival sok vitamintól és ásványi anyagtól, például vastól fosztjuk meg a szervezetünket, pedig utóbbi az életműködéseinkhez elengedhetetlen. A vas teljes megvonása például a szervezet összeomlásához vezet. De nem csak az ételekre kell odafigyelnünk, ha el akarjuk kerülni a vashiányt, az sem mindegy, hogy mit iszunk! Talán nem is gondolnád, de a rendszeres kávézás és teázás is rontja a vas felszívódását. Így pótold a vasat, ha sem a megszokott étrendedről, sem a koffeinadagodról nem akarsz lemondani. Ez Zsír!Origo5 + 1 ok, hogy miért egyél minél több eprethttp://www.life.hu/ez-zsir/20190522-ezert-egyel-minel-tobb-epret-indul-az-eperszezon.htmlEz a pirosló, külsejében is csodálatos gyümölcs legalább annyira finom, mint amennyire egészséges. Érdemes kiélvezni a szezonját, és minél többet fogyasztani a frissen szedett eperből. Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.