Négy gyógynövény, ami elősegíti a fogyást

Forrás: Thinkstock -
fokhagyma fogyás gyógynövény borsmenta
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Négy olyan gyógynövényt mutatunk be, amelyeket érdemes beiktatnod a mindennapjaidba, ugyanis segíthetik a fogyást.

Pitypang

A gyermekláncfűre sokan gyomként tekintenek és irtják a kertből, holott nagyon egészséges is tud lenni. Tisztítja a vesét és a májat, emellett a belőle készült tea képes csökkenteni a vércukorszintet, tehát kevésbé leszünk éhesek tőle.

Borsmenta

A borsmenta remek tulajdonságai közé tartozik, hogy csökkenti az étvágyat, javítja az emésztést és felgyorsítja az anyagcserét. Ha fogyni szeretnél, készíts belőle teát.

A borsmenta is segítségünkre lehet a fogyásban Forrás: Thinkstock

Ginzeng

A ginzeng javítja az energiaszintet, fokozza az anyagcserét és segíti a fogyást. Frissen és szárítva is fogyasztható, kiváló tea készíthető belőle.

Fokhagyma

A fokhagyma a zsírégetésben játszik fontos szerepet. Sokan arra esküsznek, hogy reggelente megesznek belőle egy-két gerezdet éhgyomorra és leöblítik egy kis citromos vízzel, ezzel kiegészítve ugyanis a vérkeringés is jobb lesz – írja az NDTV Food.

Tippek, hogy ne hízz el nyaralás alatthttp://www.life.hu/ez-zsir/20190806-tippek-hogy-ne-hizz-el-nyaralas-alatt.htmlNyaralás alatt szeretünk jókat enni és sokat pihenni, ez sajnos könnyen vezet plusz egy-két kilóhoz. Somogyi Krisztina, a Duna Medical Center dietetikusa nem teszi sem a lángost, sem a sült kolbászt tiltólistára, de mértékletességre int, ha nem akarjuk a nehéz ételek miatt fáradtan és emésztési gondokkal tölteni a szabadságunkat. Ez Zsír!OrigoCamila Cabello üzent a női testről: a zsír és a narancsbőr normálishttp://www.life.hu/ez-zsir/20190805-camila-cabello-uzent-a-noi-testrol-a-zsir-es-a-narancsbor-normalis.htmlCamila Cabello szembesült azzal, hogy az ő testét is kritizálják, ezért üzent minden lánynak: "A narancsbőr normális, a zsír normális". Ez Zsír!--Műtéttel kell eltávolítani annak a kutyának a bőrét, amely 27 kilót fogyotthttp://www.life.hu/ez-zsir/20190805-mutettel-kell-eltavolitani-annak-a-kutyanak-a-boret-aki-27-kilot-fogyott.html27 kilót sikerült leadnia egy túlsúlyos kutyának. Mercedes annyira lefogyott, hogy a bőre is lóg rajta, ezért azt műtéttel kell eltávolítani. Ez Zsír!OrigoMiley Cyrus brutális kockahasat villantotthttp://www.life.hu/ez-zsir/20190805-miley-cyrus-kockahasat-villantott.htmlMiley Cyrus Instagramján leginkább polgárpukkasztó képeket lehet találni, ezúttal azonban némi szépen megformált kockahas is keveredett a sokkoló képi világba. Ez Zsír!--Jobb ember leszek! mozgalom: júliusban a középpontban az énidőhttp://www.life.hu/ez-zsir/20190729-jobb-ember-leszek-mozgalom-juliusban-a-kozeppontban-az-enido.htmlA Life.hu Jobb ember leszek! mozgalmának júliusi kihívásában az énidő fontosságára szerettük volna felhívni a figyelmet, hiszen ha jól érezzük magunkat, másokkal is könnyebb jót cselekedni. Amikor ezt a hónapot választottam, úgy gondoltam, nem lesz nehéz dolgom teljesíteni a kihívást, ugyanis néhány éve tudatosan figyelek arra, hogy a legpocsékabb napban is legyen legalább egy olyan óra, amikor azt csinálom, amihez kedvem van, és ami a javamra válik. Ez Zsír!OrigoNapi 28 perc testmozgással elképesztően sokat fogyott a szülés után ez az édesanyahttp://www.life.hu/ez-zsir/20190730-napi-28-perc-testmozgassal-elkepesztoen-sokat-fogyott-a-szules-utan-ez-az-edesanya.htmlKockás hasával hódít az Instagramon Tess Papaioannou kétgyermekes édesanya, aki elárulta, hogyan sikerült megszabadulni a felszedett kilóktól. Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.