Bébiszitter kerestetik: az anyuka túlzott követelései miatt háborog az internet

szülő, gyerekek, csonka család, anya és gyerekek
Shutterstock -
feltételek bébiszitter hirdetés
Egy anyuka két kislánya mellé keresett bébiszittert, csakhogy olyan feltételeket támasztott, amik miatt az internet népe felháborodott: az elvárásai nem találkoztak a valósággal.

Minden szülő azt szeretné, hogy a gyerekére a legtökéletesebb ember vigyázzon, ha már valamiért másra kell bízniuk a felügyeletét. Azonban az elvárásokna találkozniuk kell a valósággal, már ha valóban szeretnénk találni egy felvigyázót. 

Egy anyuka az internetezők szerint túlzott követelményeket támaszt a leendő bébiszittere felé,

 az embereket megdöbbentették a nő igényei, miközben az ellenszolgáltatás nincs egyensúlyban az elvárásokkal. 

A hirdetés szerint az anya a hat- és kétéves lányai mellé keresett segítséget. Szüksége lenne valakire, aki naponta körülbelül 12 órára, reggel fél 7-től este 6-ig felügyelne a gyerekekre. 

A hirdetés szerint a bébiszitternek olykor hétvégén is dolgoznia kell, előzetes bejelentés nélkül. Ha ez még nem lenne elég a potenciális jelentkezők elriasztásához, a bébiszitternek kell felelnie gyerekek összes étkezéséért - amelynek vegánnak és organikusnak kell lennie.

Erre a munkára csak nők jelentkezhettek, a munkáért hetente mindössze 34 ezer forintnak megfelelő fontot fizetett volna az anyuka. Fél év után viszont az összeg felemelkedett volna 52 ezer forintnyi fontra. A hirdetésben ez állt: "Nem, nem alhatsz a lakásomban. Nem, nem hívhatod át a barátaidat. Nem, nem tanulhatsz/nézheted a YouTube-ot a telefonodon, amíg szolgálatban vagy".

Az emberek a hirdetés minden pontját kifogásolták: a bérezést, a munkaidőt, a gyerekek étkeztetését, és az egyéb kitételeket. Felrótták a nőnek, hogy a gyerekek etetését neki kellene finonszíroznia, valamint azt is, hogy egy képzett vagy tapasztalatokkal rendelekző bébiszitter soha nem dolgozna ilyen kevés pénzért - írja az Express

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.