gyermekáldás kisbaba szülés Miranda Kerr
A szupermodell tavaly szeptemberben adott hírt arról, hogy ismét anyagai örömök elé néz. Miranda Kerr negyedik kisfia február 27-én született meg.

Miranda Kerr a közösségi oldalán tudatta a nagyérdeművel, hogy megszületett negyedik gyermeke, Pierre Kerr Spiegel. A kisfiú a 40 éves modell és a 24 éves Snapchat alapító Evan Spiegel harmadik közös kisbabája.

Miranda Kerr és férje, Evan Spiegel
Miranda Kerr és férje, Evan Spiegel

"Nagyon boldogok vagyunk, hogy megérkezett a mi kis napsugarunk, Pierre Kerr Spiegel. Nem is lehetnénk izgatottabbak, a negyedik kisfiút üdvözölhetjük a családunkban. Áldottnak érezzük magunkat" - írta Kerr a fotóhoz, amit a közösségi platforma posztolt.

A Victoria's Secret angyala 2014-ben találkozott az üzletember Spiegellel, 2017 májusában házasodtak össze. 2018-ban született meg az első fiuk, Hart, majd 2019-ben érkezett meg Myles. Kerr első gyermeke, Flynn 2011 januárjában született, a kisfiú édesapja Orlando Bloom. A modell 2023-ban vált el a színésztől.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.