Rooney Mara és Joaquin Phoenix második közös gyermeküket várják

Rooney Mara második gyeremekét várja
WireImage/"La Cocina" Premiere - 74th Berlinale International Film Festival - Dominique Charriau
család Rooney Mara joaquin phoenix terhesség kisbaba
A jegyespárnak már van egy River nevű kisfia, aki 2020-ban született. Rooney Mara terhességét és a baba születését akkor teljes titokban tartották.

Rooney Mara második kisbabáját várja vőlegényétől, 49 éves Joaquin Phoenixtől. A színésznő péntek este a La Cocina című film premierjén vett részt a Berlini Filmfesztiválon, ahol egy olyan hosszú fekete ruhát viselt, ami egyértelművé tette állapotát. A People magazin azonnal megkereste a színészpár képviselőit, de nem kaptak választ.

Rooney Mara második gyeremekét várja
Rooney Mara második gyeremekét várja
Forrás: WireImage/"La Cocina" Premiere - 74th Berlinale International Film Festival

Mara és Phoenix 2019-ben jegyezték el egymást, először 2012-ben találkoztak a Her című sci-fi forgatásán. Már van egy gyermekük, a 2020-ban született River - a kisfiú az édesapja drogtuladagolásban elhunyt testvére, River Phoenix után kapta a nevét.

A jegyespár az első gyermekük születését a legnagyobb titokban tartotta, a baba születéséről Victor Kossakovsky orosz filmrendező beszélt először a Zürichi Filmfesztiválon 2020 szeptemberében. 

„Egyébként épp született gyermeke. Egy gyönyörű kisfiú, akit Rivernek hívnak" - mondta akkor Kossakovsky Phoenixről. A szülők akkor sem nyilatkoztak a sajtónak, éppen ezért meglepő, hogy a színésznő most állapotosan megjelent a nyilvánosság előtt.

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.