A 22 gyerekes anya trükkje: így tartja rendben a ruhásszekrényeket

Dreamstime -
rendszerezés gardrób ruhásszekrény
Sue Radford 22 gyerek anyukája. Nemrég bemutatta, hogyan harcol a ruhásszekrényekben uralkodó káosz ellen.

A ruhásszekrényekben nem egyszerű rendet tartani, főleg nem akkor, ha nagy a család. Erről a brit Sue Radford tudna mesélni, férjével ugyanis 22 gyereket nevelnek. A rendetlenség és a káosz időről időre felüti a fejét az otthonukban, de Sue megosztotta, hogyan próbálja felvenni a harcot: bemutatta azt a trükköt, amit a lányai ruháinak a rendszerezésekor alkalmaz.

rendetlen ruhásszekrény Sue Radford
Sue Radford megmutatta, milyen rendetlenség uralkodik lányai szekrényében
Forrás: Instagram

A pizsamákat és egyéb szetteket nem külön, hajtogatva pakolja el, hiszen ahogy kiveszünk egy összehajtogatott darabot, az egész "torony" borul. Az enymáshoz illő darabokat együtt tekeri össze, így könnyedén lehet válogatni a szerelések között, ráadásul nem kell feltúrni az egész szekrényt azért, hogy megtaláljuk az alsó vagy a felső párját, vagyis nem csinálunk további rendetlenséget. 

Rendetlenség szekrény Sue Radford
Így már sokkal átláthatóbb a gardrób
Forrás: Instagram

7 zseniális ötlet gardróbrendezéshez: így szortíroznak a profik

Kutatások igazolják, hogy a rendetlenség nemcsak a „szemünket bántja", hanem a mentális egészségünkre sincsen jó hatással. Ha hagyjuk, hogy elhatalmasodjon körülöttünk a káosz, és állandóan csak halogatunk, elégedetlenség és stressz uralja majd a mindennapjainkat. Most bemutatunk néhány zseniális trükköt, amelyek segítségével örökre búcsút inthetünk a kupinak.

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.