Kamilla királyné a nyilvánosság előtt üzent Károly királynak és Katalin hercegnének

King Charles & Queen Camilla at the Chelsea Flower Show in London, UK.
©2024 Pool / i-Images/20/05/2024. - i-Images / eyevine
üzenet Kamilla királyné katalin hercegné III. Károly király
Kamilla királyné is részt vett hétfőn a Chelsea Flower Show-n, ahol egy különleges virágcsokrot adott át iskolás gyermekeknek. Egy virágszakértő szerint Kamilla királyné a csokorral férjének, III. Károly királynak és Katalin hercegnének üzent.

Kamilla királyné a a kaméliákat választotta, ebből a fajta virágból adott egy csokorral a Sulivan Általános Iskola tanulóinak abban a kertben, amely a Neftlix népszerű sorozatában, a Bridgertonban is látható.

Kamilla királyné
 Egy csokor kaméliát ajándékozott a gyerekeknek Kamilla királyné 
Forrás: Getty Images

Kamilla a kaméliával Károly királynak és Katalin hercegnének üzent 

A virágszakértő szerint Kamilla királyné a kaméliával férje és Katalin hercegné felé jelezte támogatását. "A kaméliák hagyományosan a csodálatot, a szeretetet és a hálát szimbolizálják. Azzal, hogy Kamilla királyné kaméliát választott, mélységes elismerését kívánta kifejezni a gyerekek kreativitása és odaadása iránt" - magyarázta Elise Harlock, majd hozzátette, hogy a kaméliának mélyebb jelentése is van.

A virágok nyelvén a kaméliák az ellenálló képességet és az erőt szimbolizálhatják. Ez a választás a szolidaritás és a támogatás üzenetét tükrözheti férje és menye számára kihívásokkal teli utazásaik során.

Katalin hercegné betegsége: kiderült, mikor térhet vissza a munkába Vilmos felesége

Kiderült, hogy a walesi hercegné a mozgatórugója a királyi család egyik új projektjének, melyben a családbarát munkavégzés bevezetésére szólítja fel a vállalkozásokat. Katalin hercegné a betegsége alatt is dolgozik. A Kensington-palota szóvivője kiemelte, hogy mindez nem azt jelenti, hogy a 42 éves Katalin visszatér a munkába nagy hasi műtétje, és a megelőző kemoterápia után. Megerősítették viszont azt, hogy a hercegné a betegsége ellenére otthonról dolgozott. Egy magas rangú királyi tanácsadó hozzátette

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.