Mariah Carey ikrei hatalmasat nőttek - Fotó

Los,Angeles,,Ca.,October,09,,2018:,Mariah,Carey,At,The
Shutterstock/Copyright (c) 2018 Featureflash Photo Agency/Shutterstock. No use without permission. - Featureflash Photo Agency
család mariah carey fotó Ikrek
Hihetetlenül rohan az idő, már kiskamaszok Mariah Carey kétpetéjű ikrei: Moroccan és Monroe 14 évesek.

Mariah Carey kétpetéjű ikrei anyák napja alkalmából osztott meg szívszorító bejegyzést.

Hihetetlenül rohad az idő, már kiskamaszok Mariah Carey kétpetéjű ikrei: Moroccan és Monroe 14 évesek  Forrás: Instagram

"Anya, minden veled töltött pillanat egy értékes emlék számomra. A szereteted és a támogatásod mindennél fontosabb számomra. Az öleléseid és a bölcs szavaid mindig segítenek abban, hogy reményekkel teli nézzek szembe a kihívásokkal" - írta Moroccan.

"Annyira hálás vagyok mindazért, amit értünk tettél, és a leckékért, amelyeket megtanítottál. A szereteted alakított azzá, aki most vagyok. Köszönöm, hogy az édesanyám és a példaképem vagy. Boldog anyák napját" - írta Monroe, aki édesanyjához hasonlóan már most nagyon tehetséges énekes.

Az ikrek édesapja Nick Cannon, akivel az énekesnő 2008 és 2016 között élt házasságban. Először Carey Bye Bye című dalának klipforgatásán találkozott össze a tekintetük, majd mindössze 2 hónap randizás után, 2008-ban a Bahamákon fogadtak egymásnak örök hűséget. Az énekesnő ezután nem sokkal állapotos lett, de sajnos elvetélt. 3 évvel később, 2011 áprilisában világra jöttek kétpetéjű ikreik, Monroe és Moroccan. Carey és Cannon 2014-ben úgy döntöttek, hogy külön utakon folytatják, válásukat hivatalosan 2016-ban mondták ki. A kapcsolatuk azóta baráti, gyermekeiket egyetértésben közösen nevelik tovább. 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.