Teljes titokban megszületett az Oscar-díjas színésznő harmadik gyermeke

hollywood Jessica Chastain anya gyermekáldás
Több amerikai lap is úgy értesült, hogy az Oscar-díjas Jessica Chastain és férje, Gian Luca Passi de Preposulo háromszoros szülők lettek.

„Néhány hónapja már látták őket babakocsival sétálni” - mondta egy informátor. „Nagyon boldognak tűntek!”

A 47 éves Jessica Chastain és férje, Gian Luca Passi de Preposulo New Yorkban élnek. Magánéletükről szinte sosem nyilatkoznak, első két gyermekük, Guilietta és Augustus születését sem jelentették be. A kicsiket állítólag béranya hozta világra.

Jessica Chastain és férje, Gian Luca Passi de Preposulo, Oscar 2022
Jessica Chastain és férje, Gian Luca Passi de Preposulo
Forrás: AFP/AFP or licensors

Chastain és az olasz üzletember 2012 elején találkoztak Párizsban, ugyanazon a napon, amikor a színésznő megkapta első Oscar-jelölését a 2011-es, A segítség című filmben nyújtott alakításáért. Öt év után, 2017-ben házasodtak össze Olaszországban. A vendéglistán olyan A-listás sztárok szerepeltek, mint Anne Hathaway és Emily Blunt.

Jessica Chastain nem akart férjhez menni

„Soha nem akartam férjhez menni" - vallotta be a színésznő 2018 januárjában, egy interjúban. „Amikor találkoztam a férjemmel, tudattam vele, hogy a házasság nem olyasmi, ami engem érdekel. Aztán ahogy jobban megismertük egymást, megváltozott a véleményem. Vannak dolgok, amiket érdemes megünnepelni - és őt érdemes ünnepelni. Tényleg szeretek házas lenni. Soha nem gondoltam volna, hogy így lesz, de a férjem egy csodálatos ember, és meg akartam ünnepelni azt, hogy megoszthatom vele az életemet."

Jessica és Gian 2018 áprilisában lettek először szülők, kislányuk, Giulietta is teljes titokban született. Két évvel később, 2020 márciusában a párt egy családi kiránduláson látták az újszülöttel Augustusszal. Chastain a gyerekei nevét 2022-ben árulta el, amikor átvette a legjobb női főszereplőnek járó Oscart, a Tammy Faye szemei című filmben nyújtott alakításáért.

 

 

 

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.