Bárdos András őszinteség megcsalás tévéshow szexteszt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szextesztet kitöltők 66 százaléka elhagyná a párját, ha megcsalták - de mit gondol erről Bárdos András? A népszerű tévés személyiség kételkedve fogadta az adatokat, miszerint az emberek kétharmada elhagyná a párját hűtlenkedés miatt.

Bárdos szerint az emberek hazudnak maguknak - mert teljesen más az, amikor valaki egymagában klikkelget a számítógép előtt, és teljesen más, ha adódik az életében egy olyan helyzet, ahol döntést kell hoznia a sorsáról, és egy pillanat alatt feladja az egész életét egy momentumért.

"Volt-e olyan, hogy eltitkoltad a partnered előtt, hogy megcsaltad?"

Az őszinteség Bárdos András szerint sem mindig okos ötlet, ha megcsalásról van szó - kerülhetünk olyan helyzetbe, amikor nem feltétlenül jó száz százalékig őszintének lenni. Az egykori műsorvezető szerint nem az a lényeg, hogy fizikálisan voltál-e mással, hanem az, hogy vágytál-e másra.

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=tntGMAUa90MPnIDC

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.