Kórházba került Falusi Mariann! Teljesen elfertőződött a karja

seb Falusi Mariann trópusi betegség kórház fertőzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyre növekvő seb éktelenkedik Falusi Mariann karján, akit emellett szűnni nem akaró fejfájás gyötör azóta, amióta hazatért Indonéziából. Az énekesnőt azonnal beutalták a kórházba - számolt be róla a Bors.

Az énekesnő az indonéz Celebesz szigetén töltött két hetet, amiután hazaérkezve furcsa seb jelent meg a bal kezén. Eleinte nem tulajdonított nagy jelentőséget az apró piros pontnak, ám az hamarosan nőni kezdett, majd úgy tűnt, elfertőződött. Emellett csillapíthatatlan fejfájás és torokfájás kezdte, akit végül orvosa malária gyanúja miatt azonnal beutalt a kórházba.

Fotó: Cser Dani
Fotó: Cser Dani

Haza sem engedték

"Minden februárban elutazom a gyerekkori barátnőmmel két hétre egy egzotikus helyre. Eszembe sem jutott, hogy az út során összeszedhetek valamit. Számos olyan oltást kaptam, amely megvéd a trópusi betegségektől, de malária ellen nem oltottak be." - vallotta be Mariann.

Az énekesnő szerencsére fellélegezhet, a László Kórházban elvégzett tesztek eredménye ugyanis kizárta a maláriafertőzést. Ám sem a fejfájása nem múlt el, sem a kezén éktelenkedő seb, ezért további vizsgálatok várnak rá.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.