Ismét bulit szervez a West Balkánban történt diszkótragédia gyanúsítottja

diszkótragédia West Balkán baleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Három hónap sem telt el a diszkótragédia óta, máris visszatért a zenei életbe K. Tamás, a West Balkán-buli főszervezője - állítja a Bors.  

Fotó: Tuba Zoltán [origo]
Fotó: Tuba Zoltán [origo]

A januári tragédia óta eltűnt a nyilvánosság elől K. Tamás. A 21 éves férfi azelőtt nem csak szervezőként, hanem fellépőként is igen sikeres alakja volt az elektronikus zenei életnek. Most elérkezettnek látta az időt a visszatérésre: új zenéket publikálva élesztette föl a tragédia óta pihentetett művésznevét. Egyes szakmabeliek azt suttogják: K. Tamás neve is felmerült egy új elektronikus zenei rendezvény, az országjáró Thrasher party szervezői között.

K. Tamást halálos tömegszerencsétlenséget okozó, foglalkozás körében elkövetett veszélyeztetéssel gyanúsítják. A bíróság hamarosan vádat emel az ügyben. "A zenei élete a magánéletéhez tartozik, és törvényt sem sértene azzal, ha zenei rendezvényt szervezne" - mondta a férfi ügyvédje.

Dr. Békefi László, az egyik áldozat, R. Rita szüleinek jogi képviselője is hasonlóképp vélekedik a dologról: "Meglepne, ha kiderülne a főszervezőről, hogy újra zenei rendezvények szervezésébe fogott, de megteheti. Jogi korlátozása nincs, törvénybe nem ütközik. Maximum erkölcsi akadályai lennének" - vallotta az ügyvéd.

NEM PÁNIK, TÖMEGPSZICHÓZIS OKOZHATTA A TRAGÉDIÁT

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=zHMM0akWjkhEYtPQ


NEM KELLETT SOKAT SZENVEDNIÜK A WEST BALKÁNBAN ELHUNYT ÁLDOZATOKNAK

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=PX4XZwtSEmXxujuL



Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.