Így születhet meg a sebezhetetlen Pókember!

bőr pókháló Pókember
Kutatók egy holland művész és egy sejtbiológus ötlete alapján emberi bőrhöz pók selymet kevertek, amelynek következményeként egy olyan szuper erős anyag jött létre, ami háromszor keményebb, mint a kevlár: képes felfogni egy fegyverből kilőtt golyót is. Hogy mi lehet ennek a kutatásnak a vége? A videóból kiderül.
http://videa.hu/flvplayer.swf?v=qv5RV5ASMlFWn1dkSzokatlan baleset - Hüvelykujja helyére műtötték a nagylábujjáthttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110919-szokatlan-baleset-huvelykujja-helyere-mutottek-a-nagylabujjat.htmlSzülei sokkot kaptak, mikor megszületett - ma pedig imádják a fiúk! Fotókhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110912-15-evig-keptelen-volt-mosolyogni-a-cisztaktol-most-pedig.htmlEgészséges vagy önpusztító? 7 sztárpár, akiktől tanulhatunkhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110915-egeszseges-vagy-onpusztito-7-sztarpar-akiktol-tanulhatunk.htmlVolt, amikor 40 kiló sem volt - 33 éves korára öregasszonynak néz ki az anorexiából gyógyult lányhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110912-tulelte-az-anorexiat-de-soha-nem-elhet-mar-teljes-eletet.htmlPajzsmirigy-daganattal műtötték Peller Mariannthttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110913-pajzsmirigydaganattal-mutottek-peller-mariannt.htmlTeljesült az álma: Hasfalából készült Szilvi pénisze (18+)http://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110912-teljesult-az-alma-hasfalabol-keszult-szilvi-penisze.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.