Ördögszarvakat műtöttek egy tűzfolttal született kisfiú homlokára

bőrbetegség műtét ördög szarv
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A bátor George Ashman igazi kis ördögfióka lett, amikor a sebészek szarvakat ültettek be a homlokába.


Northfoto
Northfoto

Az orvosok két szövetnyújtó eszközt ültettek be a bőre alá, amelyek fokozatosan megduzzadtak, és végül pontosan úgy néztek ki, mint az ördög szarva. Az implantátumokat négy hónap múlva eltávolították, a bőrhibát kivágták, és az új bőrt összevarrták - George homlokán csupán egy Harry Potteréhez hasonló apró heg maradt.

A büszke édesanya így számolt be az eredményről: "Amikor először megpillantottam az implantátumokat, szóhoz se jutottam. Sokkal nagyobb volt, mint amilyennek képzeltem, és az apró fej két oldalán úgy nézett ki, mint két szarv! Az én aranyos, angyalarcú babám olyan volt, mint az ördög! Nagyon büszke vagyok azonban arra a hatalmas erőre, amit a történtek során mutatott. Soha nem adta fel."

Tipp! Így tekernek a mai fiatalok! Kattints a képgalériáért!




Northfoto
Northfoto

A kisfiút áprilisban műtötték meg, amikor végre eltávolíthatták a tűzfoltot, és a helyére illeszthették az új bőrt. George homlokán már csak egy kis heg emlékeztet a megpróbáltatásokra. Kortársaival együtt már el is kezdte az iskolát.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.