Különleges levelet kapott Katalin hercegnőtől egy beteg kisfiú

leukémia Katalin hercegnő rák
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Katalin hercegnő is szívén viseli a beteg gyermekek sorsát, akárcsak egykor férjének édesanyja, Diana hercegnő tette.

Katalin és Vilmos a múlt hónapban ellátogattak a Royal Marsden Kórházba, most pedig a hercegnő leveleket küldött azoknak a beteg gyerekeknek, akikkel ott találkozott. A 9 éves Fabian Bate a napokban kapott egy kézzel írott levelet, rajta a St. James palota szignójával a hercegnőtől, a levelet ki is tette a kis beteg a blogjába. "Nagyon megérintett az erő, ami benned van. Nagyon szurkolok neked azért, hogy az egészséged egyre jobb és jobb legyen" - írt neki személyesen a hercegnő.

AFP
AFP

Fabian és Katalin Hercegnő


Azt is leírta még Katalin a leukémiás kisgyereknek és a családjának, hogy nevüket belefoglalja az imáiba, melyeket a kórház kis betegeiért mond, és hisz Fabian töretlen pozitív energiájában is. "A családomnak csodás tudni, hogy valaki olyan, mint a hercegnő is gondol ránk, és őt is ilyen nagyon érdekli a fiam sorsa. Ez reményt ad nekünk" - vallotta a People magazinnak a beteg édesapja, Darrell Bate.

A levél a múlt hét végén érkezett meg Fabianhoz - a kisfiú nyolc nap után épp akkor jöhetett haza a kórházból. Fabian nagyon megörült a különleges levélnek, apja pedig azért is boldog, mert Katalin hercegnőnek ezzel a szívhezszóló levéllel sikerült az egész családba lelket öntenie. A kisfiúnál 2006-ban derült ki a súlyos betegség, idén év elején pedig rosszra fordult az állapota. Nemrég több vizsgálatot is elvégeztek rajta, így hamarosan kiderül, a gyerek készen áll-e már a decemberi csontvelő-átültetésre.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.