A lányokat szereti a csinos énekesnő?

meleg Kelly Clarkson énekesnő leszbikus
Évek óta találgatják, hogy vajon melyik nemhez vonzódik Kelly Clarkson, az American Idol zenei tehetségkutató 2002-es győztese.
"Egy kisvárosból jövök, ahol mindenki házas és gyerekei vannak. Ezért nem könnyű, ha egyedül járok haza, és az embereknek persze megvan a maguk véleménye. 'Miért nem vagy még férjnél?' - jönnek a kérdések, és én erre mindig azt válaszolom, hogy nem mindenkit kap el egyszerre a gépszíj. Na ezért gondolja mindenki, hogy meleg vagyok"Forrás: AFP
Forrás: AFP

Kelly elárulta, néha vénlánynak érzi magát, mert a legjobb barátai már jegyben járnak. A lány azt is elmesélte, számára most a karrier az első, és nem akarja feláldozni a sikereit egy férfiért sem. "Most a zene a mindenem. Nyilván ötvenévesen nem ezt fogom gondolni, most azonban még csak ez számít" - vallotta Miss Clarkson. "Már randiztam vagány srácokkal, de sosem találkoztam még olyannal, akivel le tudtam volna élni az egész életemet. A legutóbbi találkám pocsékul sikerült, most már egy jobb randira vágyom" - tette hozzá Kelly.

Tipp! Ijesztő maskarákban buliztak a celebek! Kattints a galériáért!

Te szereted vagy szorítod a kedvesed?http://www.life.hu/szeress/parkapcsolat/20111025-te-szereted-vagy-szoritod-a-kedvesed.htmlA szextársi kapcsolat 12 aranyszabályahttp://www.life.hu/szeress/parkapcsolat/20111021-szex-szerelem-parkapcsolat-szextarsi-kapcsolat.htmlGyermekprostitúció - az ártatlanság vámszedőihttp://www.life.hu/szeress/szex/20111020-gyermekprostitucio-az-artatlansag-vamszedoi.htmlMelyik Királynak nagyobb? (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20111019-szex-szexualitas-melyik-kiralynak-nagyobb.html5 súlyos párkapcsolati baki a közösségi oldalakonhttp://www.life.hu/szeress/parkapcsolat/20111018-szerelem-parkapcsolat-parkapcsolati-bakik-a-kozossegi-oldalakon.htmlTe engednéd, hogy szexszel gyógyítsák a pasidat?http://www.life.hu/szeress/20111014-orvos-vagy-prostitualt-a-szexxel-gyogyito-terapeuta.html4 élethelyzet, ami megöli a szexuális vágyathttp://www.life.hu/szeress/szex/20111014-szex-szerelem-parkapcsolat-mi-tortent-a-libidommal-a-legstresszesebb.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.