Pippa a sármos pasikra bukik - Íme Katalin húgának legújabb hódolója

Pippa Middleton szexi Katalin hercegnő férfi Kate Middleton
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Alig néhány héttel a szakítása után Pippa Middleton kivirágzott - mindezt valószínűleg egy titokzatos, sármos férfinak köszönheti.

Tipp! Seri és Veronika a férfimagazin fotózásán! Kattints a galériáért! (18+)






AFP
AFP



Anglia legnépszerűbb popsijának birtokosát a napokban kapták lencsevégre Londonban Roger Federer és Jo-Wilfried Tsonga teniszmeccsén. Pippa igazi sportrajongó, hiszen a lehető legtöbb teniszmeccsre jegyet vált, és persze az sem utolsó szempont a legkapósabb szinglinek, hogy egy ilyen esemény VIP-részlegén jó eséllyel futhat össze egy társadalmilag hozzá illő férjjelölttel.

Legutóbb egy igencsak jóképű férfi társaságában nézte a mérkőzést, de az úriember kilétét egyelőre homály fedi. Az azonban biztos, hogy az elegáns, szép arcélű férfi Pippa esete, ráadásul a hölgyemény végigmosolyogta az egész mérkőzést. Vajon ő lesz Katalin húgának következő hódítása?

Tipp! Mónikából igazi címlaplány lett! Kattints a galériáért!




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.